Oferta de criza: Bentley Continental GT, cadou la un iaht cumparat

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.08.2009
Producatorul britanic de iahturi Pearl Motor, ofera cate un Bentley Continental GT, pentru fiecare iaht Pearl 60 achizitionat.

In cazul vanzarii unor locuinte de lux, ne-am obisnuit ca proprietarii sa ofere drept cadou un automobil, pentru a mai “indulci” tranzactia. Constructorul de iahturi de lux Pearl a optat pentru aceeasi politica de marketing. El ofera clientilor sai un model Bentley Continental GT la fiecare iaht Pearl 60 achizitionat.

In cazul in care dispuneti de 1.200.000 de Euro ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unui iaht Pearl 60 deoarece o sa primiti un Bentley cadou, care valoreaza 150.000 de Euro. Pentru aceasta suma cumparatorul primeste un propulsor ce dezvolta 764 CP, fabricat de constructorul suedez Volvo si montat pe Pearl 60, iar in plus beneficiaza de cei 552 CP ai modelului Bentley Continental GT.

Iahtul poate gazdui pana la 8 persoane si doi membrii ai echipajului, insa ei nu vor avea loc in masina de lux atunci cand acestia vor acosta.

via | ukcars

Comentarii (3)

  • ce banditi! vezi? Sa-ti dea o masina de 5 locuri la un iaht de 8 persoane. tz,tz, tz

    2 echipaje? Ati tradus cumva 2 crew members? In acest caz: 2 membri ai echipajului
    1 1
  • Stelian_Opincariu
    Super ofeta......ce sa zic...........mai lipsesc niste blonde playboy sa iti ttina companie
    3 2
  • Pai da,un Bentley in loc de reducere.

    Intoarce harta traficului pretene! Esti pe invers?Ai draq de simpatici...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru