Oferta Maserati in Romania: Quattroporte cu sofer inclus!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.12.2008
Maserati Romania sparge tiparele unei promotii clasice: sofer gratuit pentru sase luni la cumpararea unui Quattroporte.

Esential

6 luni este perioada in care soferul va insoti viitorul cumparator al unui Maserati Quattroporte.

Ofertele auto inteligente determinate de criza economica nu se regasesc doar in Marea Britanie si Belgia , importatorii romani reusind sa sparga in aceasta perioada tiparele promotiilor clasice. Una dintre cele mai interesante astfel de oferte vine din partea Autoitalia, importatorul oficial Maserati in Romania.

Astfel, reprezentantii Maserati Romania anunta faptul ca fiecare viitor client al marcii italiene care va achizitiona un exemplar Quattroporte in perioada celei de-a treia editii Luxury Show (4-7 decembrie 2008) va beneficia de serviciile unui sofer pentru sase luni. Soferii profesionisti vor insoti clientii noilor modele pe urmatoarea jumatate de an, costurile salariale ale acestora urmand sa fie suportate in totalitate de Autoitalia.

De asemenea, tot pe durata expozitiei, Maserati va oferi fiecarui cumparator de Granturismo si Granturismo S cate un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau, in functie de preferinte, un set de cinci genti de calatorie marca Salvatore Ferragamo, cu un pret de vanzare de 6450 de euro.

via | Autoitalia

Comentarii (13)

  • marius
    :)))
    sa vezi ce`o sa se mai inghesuie manelistii ..:))
    0 0
  • Bubblegum
    interesanta idee '
    Mai bine ti-ar da niste bonuri de benzina pentru perioada asta , sau un bucatar ... trebuie sofer pentru Maserati?
    0 0
  • hi hi
    dak as avea bani de Quattroporte sa stiti k as fi ce l mai fericit om k imi dau ei sofer pt 6 luni ....voi nuuuu!!!???!!! + cine nu ar fi sofer pe asa masina va sunt eu jofer pe mok de la seria 7 in sus =)))
    0 0
  • razvan
    unde, in RO ??
    foarte desteapta oferta, chiar foarte desteapta !! singura problema, ar putea fi in RO, ca pentru figuratie si cu fatarnicie maxima sunt multi care ar da 100 000 EUR pe o masina dar sa o conduca ei, ca sa nu mai vorbim de soferi de Maybach .. ca de, sa se vada ca ei au grosul. Si oricum, cine cumpara o masina atat de scumpa pentru traditie, pentru statut sau pentru tehnologia inglobata .. se cumpara doar ptr a fi °in ton cu moda°. Succes Autoitalia .. ideile sunt f bune !
    0 0
  • leonard
    criza spune cuvantul
    pai de ce sa il trimit in somaj sau sa il concediez cand pot ptr 6 luni sa il trimit la tine?
    ca oricum mai mult de 3000 nu ii da aici
    asta e partea plina a paharului
    0 0
  • alexxx
    pt bubblegum
    S-a ieftinit benzina( nu cred ca iti iei maserati ca economic).
    si ce sofer iti da? din romania sau din afara ...?
    0 0
  • Bubblegum
    Pt. Ale -3de x
    Sa fie o soferita, uite-te la 'Sting - Desert Rose' desi acolo era un Jaguar , dar mi-ar place un asemenea accesoriu :)
    0 0
  • primus
    bine spus, salvezi un job pe timp de criza
    mare chestie. nu cred ca oferta asta va atrage mai multi clienti decat pana acum asa ca daca tot vorbim de somaj si criza, mai degraba declarau ca vor dona banii unui ONG care sprijina oameni nevoiasi.
    0 0
  • Cronos
    Soferitza
    Da, bine asa . Merg si eu la niste probe , sa vedem cu e cu soferitzele ! ceva de max 25 ani !
    0 0
  • florin
    f buna oferta sincer
    bai hai sa nu fim carcotasi. oferta e foarte bine gandita pentru sectorul highclass. In primul rand Piguet e marfa de marca de ceas ca sa zic asa, ajunge la shpemii de eurochiar si jdemii si e pt exclusivisi. gentile la fel. soferul inclus la fel. cum ar fi suna maseratti cu discount:))) deci marketingul beton ca sa zic asa. normal ca daca esi milionar nu te uiti la cele 3 mici cadouri oferite de maseratti, dar eu daca as casiga 30.000-50.000 pe luna m-as baga sincer. bravo bajetzi go on. poate data viitoare mai includeti si o vila cu piscina in pret. :)
    0 0
  • florin2
    se fac angajari pe postul de sofer la autoitalia? :)
    0 0
  • sunshine64sm
    Mda, la 140.000 de ieuro ar fi si cazul
    Totusi nu o fost precizat un pret pentru hardugia ceea de masina, o informatie in acest sens fiind de aproximativ 140.000 de ieuroi. Adica o caruta de bani. Normal, asa arata si masina. Vax sofer la volan. As fi preferat o... soferita !!!
    0 0
  • @Bubblegum
    Da... ca cine isi cumapara un Maserati grija aia are... cum sa bage benzina sau cat consuma :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru