Oficial: Alfa Romeo 147 Ducati Corse

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Alfa Romeo a lansat la Salonul Auto de la Bologna editia speciala 147 Ducati Corse.

Esential

215 km/h este viteza maxima pe care o poate atinge Alfa Romeo 147 Ducati Corse.
8 secunde ii sunt necesare modelului Alfa 147 Ducati Corse sa atinga 100 de km/h.

Asa cum va anuntam cu ceva timp in urma, Alfa Romeo si Ducati celebreaza titlul cucerit de australianul Casey Stoner in campionatul Moto GP printr-o editie speciala a modelului 147.

Botezata Alfa 147 Ducati Corse, editia speciala a debutat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Bologna. Diferentele exterioare sunt minore dar exista, aerul sportiv fiind insuflat de vopseaua metalizata cu viniluri aplicate pe partile laterale si jantele de 18 inch.

Diferente importante se simt si sub capota, unde modificarea propulsorului diesel 1.9 JTD a dus la o putere finala de 170 de cai. Puterea este transmisa prin intermediul unui diferential autoblocant botezat Q2. Cum era de asteptat, performantele masinii cresc, sprintul 0-100 km/h realizandu-se in 8.0 secunde iar viteza maxima urcand pana la 215 km/h.

Comentarii (2)

  • de ce arata a SEAT ??
    where's the alfa look ??
    0 0
  • cezar jipa
    invers
    Dupa cum bine stii, din moment ce esti cunoscator al marcii, designul actual SEAT este dirijat de creatorul actualului design Alfa Romeo. DaSilva parca e numele lui. Iar linia timpului arata asa : intai Alfa, dupa asta - SEAT.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru