OFICIAL: Audi TT facelift - modificari subtile pentru coupe-ul german

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.04.2010
Audi a retusat usor coupe-ul TT, schimbarile numarandu-se insa pe degetele unei singure maini. Cea mai importanta noutate este aparitia motorului TFSI de 2.0 litri si 211 CP.

Audi a publicat astazi primele imagini si informatii legate de noul TT, un model care vine sa schimbe estetic gama coupe-ului compact german prin cateva modificari minore. De fapt, schimbarile sunt atat de subtile incat ele par inexistente pentru un neinitiat. Acestea se refera mai ales la partea frontala, acolo unde apar parasocuri noi, o grila modificata discret si o bara de LED-uri asezata in blocurile optice frontale care au rol de lumini de zi. In spate, designerii Audi au adaugat tevi de evacuare ceva mai groase si un difuzor cu forma subtil schimbata.

Chiar daca noile modificari nu schimba radical forma coupe-ului din Ingolstadt, Audi TT creste usor in dimensiuni, ajungand la 4.187 de milimetri, cu 7 milimetri mai mult decat in cazul versiunii ante-facelift. In plus, Audi pune la dispozitia clientilor o noua gama de nuante exterioare: Scuba Blue, Olong Gray, Volcano Red si Dakota Grey, aceasta din urma fiind disponibila insa exclusiv pentru versiunea echipata cu pachetul S-Line.

Nici in habitaclu nu avem parte de modificari substantiale, acestea rezumandu-se de asemenea la aparitia unor nuante noi: Nougat Brown, Titanium Grey si Garnet Red.

Sub capota, inginerii Aud au adus ca noutate principala motorul TFSI de 2.0 litri si 211 CP care il inlocuieste pe cel anterior de 200 CP. Acesta este disponibil, la cerere, atat impreuna cu transmisia S-Tronic, cat si impreuna cu sistemul de tractiune integrala quattro. Celelalte unitati disponibile pe TT, motorul TFSi de 1.8 litri de 160 CP si cel TDI de 2.0 litri si 170 CP raman pe pozitii, insa vin cu schimbari in bine in ceea ce priveste consumul si emisiile.

via | Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru