OFICIAL: Brabus este cel mai bun tuner din Germania

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 13.03.2009
Cititorii publicatiei germane Auto Motor Und Sport au ales compania Brabus pentru cea de-a patra oara consecutiv ca fiind cel mai bun tuner din tara.

Publicatia germana Auto Motor Und Sport a anuntat rezultatele concursului sau anual. La categoria Tuneri, Brabus a fost ales pentru cea de-a patra oara consecutiv ca fiind cel mai bun. Nu mai putin de 52.9 % dintre participantii la acest sondaj au considerat ca Brabus merita prima pozitie din acest clasament. Participantii la sondajul publicatiei germane au fost intrebati ce tuner de pe lista concurentilor ofera cele mai convingatoare produse. Auto Motor Un Spot este una dintre cele mai citite reviste de specialitate din germania.

"Suntem profund onorati ca am primit acest titlu pentru cea de-a patra oara de la cititorii revistei Auto Motor Und Sport. Faptul ca am fost votati ca fiind cel mai bun brand de tuning este mai mult decat o onoare. Acest lucru ne motiveaza sa continuam dezvoltarea de automobile din ce in ce mai performante si componente de tuning care depasesc asteptarile clientilor nostri", a declarat Bodo Buschmann, presedintele Brabus.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (2)

  • Dorinel
    ....
    mereu mi-a placut Brabus ii iubesc sunt cei mai tari
    0 0
  • HAMANN
    SCHNITZER
    LORINSER E MAI DUIOS !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru