OFICIAL: Cadillac isi restilizeaza logo-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.10.2009
Cadillac si-a restilizat logo-ul, modificarile fiind insa destul de subtile. "Faceliftul" a venit la 10 ani dupa ultima modificare a siglei constructorului american.

In spiritul inaugurat de Audi in urma cu cateva luni, Cadillac a anuntat oficial ca isi schimba logo-ul. Modificarile nu vor fi insa atat de evidente, americanii alegand un "facelift" usor al emblemei, care a devenit tridimensionala si cu forme mai atent lucrate. Ultima modificare de acest gen a fost consemnata in urma cu 10 ani, cand Cadillac si-a restilizat la fel de subtil logo-ul in cadrul concursului Pebble Beach.

Prima consemnare a logo-ului Cadillac apare insa in 1902, de atunci si pana in prezent constructorul american schimband de nenumarate ori sigla regasita pe modelele sale. Liniile actualului logo au aparut pentru prima data in 1982, ca o celebrare a emblemei initiale, ce purta numele lui Antonie de la Mothe Cadillac, fondatorul primelor asezari din Detroit, in 1701.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • Frumos
    O adevarata istorie
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru