OFICIAL: Facelift discret pentru electricul Tesla Roadster

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 02.07.2010
Tesla a decis să aducă un aer proaspăt în gama Roadster-ului, singurului său model actual. Principalele modificări afectează interiorul, nu look-ul cu care deja ne-am obişnuit.

Febra facelift-urilor i-a cuprins până şi pe cei de la Tesla, care au considerat că este nevoie deja de un aer nou pentru primul lor model, electricul Roadster. Lansat odată cu inaugurarea a două showroom-uri noi în Copenhaga şi California, faceliftul nu aduce multe modificări estetice, preferând să corecteze micile erori raportate deja de proprietari.

În partea frontală nu sau schimbat prea multe, doar designul spoilerului atrăgând atenţia. În partea posterioară acelaşi scenariu: un deflector nou face diferenţa. Principalele noutăţi au fost ascunse în habitaclu, pentru a corecta pe cât posibil aspectul minimalist al vechiului model.

Finisajele şi materialele au crescut calitativ iar lista de accesorii s-a îmbogăţit. Planşa de bord a primit un ecran de 7 inch cu funcţie touch, pe care se vor proiecta hărţile sistemului de navigaţie şi nu numai. Ecranul va servi ca spaţiu de proiecţie şi pentru camera posterioară, disponibilă în lista de opţionale.

Noile gadget-uri aduse de facelift vor fi disponibile şi separat pentru clienţii care deja au comandat şi au primit modelul electric.

Ansamblul modificărilor operate pe Tesla Roadster 2.5 sunt un cântec de adio pentru sportiva electrică, constructorul american urmând să îşi concentreze eforturile pe viitorul Model S şi nu pe un urmaş al roadsterului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru