Oficial: Facelift pentru Mercedes M-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.03.2008
Constructorul german Mercedes a dezvaluit astazi o versiune revizuita a SUV-ului M-Klasse.

Esential

5.0 secunde ii sunt necesare SUV-ului Mercedes M63 AMG sa atinga 100 de km/h.
510 cai putere dezvolta motorul V8 instalat de AMG pe versiunea de performanta a modelului Mercedes M-Klasse.
250 km/h este viteza maxima pe care o poate atinge M63 AMG.

Mercedes a dezvaluit astazi versiunea revizuita a SUV-ului M-Klasse. La doi ani si jumatate de la lansarea noii generatii, constructorul german a decis ca SUV-ul are nevoie de un aer mai proaspat si un look revizuit.

La exterior, schimbarile nu sunt multe dar individualizeaza suficient faceliftul comparativ cu vechiul model, inginerii germani restilizand spoilerul fata, grila frontala si blocurile optice. Pentru interior, Mercedes a ales o culoare in doua tonuri si un nou volan cu patru spite, mai sportiv.

Elementele de siguranta au fost si ele imbunatatite, noul M-Klasse dispunand de franare Pre-Safe si tetiere Neck-Pro. Sistemul telematic a fost si ele inlocuit iar optionale ca Bluetooth si conexiune iPod au devenit acum standard.

Mercedes nu a neglijat nici gama de motorizari care include cinci propulsoare cu o putere cuprinsa intre 190 si 388 de cai putere. Prin modificarea sistemului electronic de control ECU si a celui de evacuare mecanicii germani au reusit sa obtina o imbunatatire a consumului cu aproximativ 0.4 litri/100 km in cazul fiecarei versiuni.

Cea mai puternica versiune din gama ramane insa cea pregatita de divizia de performanta AMG, echipata cu un motor V8 de 6.3 litri care dezvolta 510 cai putere.

Performantele sunt demne de invidiat: 0-100 de km/h in 5.0 secunde si o viteza maxima, limitata electronic la 250 km/h.

Intreaga putere este transmisa ambelor punti prin intermediul unei transmisii automate 7G-Tronic. Suspensiile standard au fost si ele inlocuite cu unele pneumatice mult mai performante.

via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • facefilt-ul de la ml
    mai urata decat varianta de acumpacat ca o strica, la farurile din fata aduce a masina frantuzeaca, cu coboraturile alea in jos, iar spoilerul din spate e urat - peransamblu, acum masina e mai colturoasa, ceea ce pe multi nu-i va incanta deloc.oricum, X5 a fost peste ML din totdeana
    0 0
  • Nu a fost niciodata peste
    e doar mai bun la stilul sportiv pe care il imprima dar ele fac parte din segmentul lux ceea ce mercedes si modelul ml sunt cu mult peste bmw si x5, mai ales ca cine vrea putere isi ia ml63amg care e cel mai puternic din clasa.Asa ca e binevenit acest facelift.
    0 0
  • victor
    ML intotdeauna a fost superior. De la putere pana la ce vreti voi. Nu oricine isi cumpara ML. E o masina deosebita.
    0 0
  • AndriSLR
    Fantastic,enorm de tare cu mult peste x5!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru