OFICIAL: Fiat 500C by Gucci, decapotabila cu aer exclusivist

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.08.2011
Fiat colaborează din nou cu Gucci pentru a-şi pune amprenta şi asupra decapotabilei 500C. modelul vine personalizat cu elemente similare fratelui său coupe, Fiat 500 by Gucci.

Esential

20.000 de euro va fi preţul lui Fiat 500C by Gucci.
3000 de comenzi a înregistrat Fiat pentru 500 by Gucci.

După succesul înregistrat de 500 by Gucci, lansat în luna mai, Fiat şi designerul vestimentar îşi vor extinde colaborarea şi pe varianta decapotabilă 500C. Constructorul italian a înregistrat deja 3000 de comenzi pentru ediţia specială cu acoperiş fix, ceea ce îl face să spere că noul 500C by Gucci se va bucura de acelaşi succes.

Pentru a individualiza mignonul, cele două companii au apelat la o vopsea albă pentru caroserie, la o serie de accesorii cromate satinate sau negre, pentru un contrast cât mai evident. Acoperişul rămâne însă de culoare neagră, cu dungi longitudinale Gucci, asemănătoare variantei coupe. Pachetul estetic este desăvârşit de un set de jante de 16 inch, cu finisaj alb, în centrul cărora a fost implantat logo-ul producătorului de articole vestimentare.

La interior, clienţii vor fi răsfăţaţi cu scaune îmbărcate în piele Frau bi-coloră, finisaje cromate, materiale noi şi cu brodarea logo-ului şi culorilor Gucci pe mai multe elemente ale habitaclului, printre care şi centurile de siguranţă.

Lista de echipamente include climatizare automată, şapte airbaguri, sistem blue&me, senzori de parcare, sistem audio cu CD şi Mp3 şi volan îmbrăcat în piele.

Pentru a sublinia spiritul exclusivist al modelului şi legăturile sale cu lumea modei, 500C by Gucci va fi prezentat mai întâi în oraşe ca Saint Tropez, Berlin, Barcelona, Londra, Geneva, Roma şi Milano.

Ediţia specială va putea fi comandată începând cu această lună, la un preţ de pornire de 20.000 de euro. 

via | autoblog

Comentarii (8)

  • Marian
    Bai frate....
    Deci sunt socat, pentru 3 abtipilde marca Gucci aplicate pe o trotineta sa dau 20 000 euro? Si se si vinde ca pita calda? Probabil sunt eu mai de la tara si nu inteleg arta si de asta. Ma duc sa pasc vacile...
    7 5
  • Cosmin
    Vai....
    Uite asa au facut astia 60 de milioane de euro pentru o chestie banala.
    5 2
  • gabi_o
    inca o editie limitata marca ficat 500
    Deci, luna si editia limitata/speciala, altceva astia nu stiu!
    7 3
  • Gucci buci si papucii
    Merita cam 6000 de euro desi e mult pentru un carucior de butelii in 2 pistoane ca motocultorul.
    3 4
  • italianu'
    niste...
    bai astia de mai sus...aveti niste comentarii ca la tara...prea ca la tara...
    6 5
  • la noi
    Ba voi astia de sus, v-ati nascut in combina? habar nu aveti de arta, sunteti paraleli ca si linile de tren. Bai in interior ii piele de piele, exterior ii vopsea de vopsea si Fiat nu va suparati dar ii cea mai buna mara si cele mai bune motoare. Deci hai sictir luati vacile caii si mereti ca aveti de pascut si de treierat. Pentru noi astia de la oras avem treburi serioase.
    4 6
  • Marian
    Auzi domnu' Luca
    S-a terminat treieratul de mult si de unde crezi ca e pielea aia din masina? Nu cumva de la vacile mele?
    1 1
  • Mai scot astia multe versiuni de la gluma asta de masina? Nu-si merita banii sub nicio forma masina asta. Am codus una si singurul lucru care mi-a placut la ea este city servo, pe care il au toate Fiat-urile. Este o masina de fite si atat, nici sa-ti faci cumparaturile la Carrefour nu poti cu ea.

    @luca' cand tu astia de la oras nu mai ai treburi serioase, ca sa folosesc exprimarea ta, plimba-te putin in spate cu un Fiat 500 si povesteste-ne experienta, poate o sa-ti schimbi parerea. Viziunea ta artistica nu te va ajuta cand nu vei putea sa-ti tii capul drept.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru