Salonul Auto de la Frankfurt 2013

OFICIAL: Honda Civic Tourer debutează la Salonul de la Frankfurt

Publicat Miercuri, 07.08.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
OFICIAL: Honda Civic Tourer debutează la Salonul de la Frankfurt - Poza 1
OFICIAL: Honda Civic Tourer debutează la Salonul de la Frankfurt - Poza 2
OFICIAL: Honda Civic Tourer debutează la Salonul de la Frankfurt - Poza 3
Honda a anunţat oficial că noul Civic Tourer va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Varianta break a modelului compact va oferi cel mai mare portbagaj din segment.

După ce a publicat o serie de imagini spion şi a întreţinut atenţia fanilor săi cu o mulţime de informaţii, Honda a decis să anunţe oficial că varianta break a actualului Civic, botezată Tourer, îşi va face debutul în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Noul derivat de caroserie al modelului compact va oferi un potbagaj mai mare decât al variantei hatchback şi decât al celorlalţi rivali din segment. De asemenea, Honda mizează şi pe un sistem de ajustare al amortizoarelor care va fi unic în segment, permiţând selectarea a trei moduri de rulare: comfort, normal şi dynamic.

Urmareste Automarket
Programat să debuteze pe piaţa europeană la începutul anului viitor, noul Civic Tourer va fi produs în Marea Britanie, după ce a fost dezvoltat complet în Europa.
Comparativ cu varianta de caroserie hatchback, break-ul va fi mai greu cu 80 de kilograme. Chiar şi aşa, Adrian Killham, inginerul şef al departamentului de dezvoltare Honda, promite că emisiile noului Civic Tourer se vor situa sub 100 g/km atunci când sub capotă se va afla dieselul i-DTEC de 1.6 litri şi 120 de cai putere.

Alături de noul Civic Tourer, Honda va găzdui la standul său de la Frankfurt o versiune revizuită a conceptului NSX, un Civic cu care japonezii concurează în WTCC şi un monopost de Formula 1, McLaren Honda MP4/4 Heritage, care a câştigat 15 din cele 16 curse ale sezonului 1988.

via Honda


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru