Comentarii (5)

  • Vasilica
    Iar vor plange nemtii cand vanzarile or sa scada si Mazda va reveni pe primu loc la vanzari!!
    12 9
  • @Vasilica
    Te imbeti cu apa rece. Cand a fost Mazda pe primul loc la vanzari pe vreo piata mare? Din cauza pozitionarii gresite pe piata- e o strutocamila (nici ieftina pentru volum mare de vanzari, nici exclusivista- marja mare de profit, design discutabil etc.) i-a cumparat grupul Ford si de curand l-a rejectat si el.
    8 10
  • Cred ca trebuie sa stiti ca Vasilica scrie la misto, nu doar la stirea asta:)
    7 1
  • Vasilica
    Va anunt ca urmatoarea masina este japoneza si nu la misto.

    In romanica daca ai masina japoneza esti vazut ca si un om destept, cult, si cu multe trepte peste cei care isi cumpara orice alta masina nu conteaza cat de prost esti sau cat te duce sau nu mintea.
    4 10
  • Florin
    tipic!
    eu ma gandeam ca masina ti-o cumperi ghidandu-te dupa ceva ce iti place anume (design, confort, pret etc) nu ptr cum esti vazut de altii.Asta e problema mare la noi si pana cand nu vor disparea Golf-urile si Passat-urile de pe piata...tot tampiti ramanem ca natie, tot Logan-uri ne vom cumpara....si tot comentarii aiurea o sa postam pe-aici ca sa se vada domne inteligenta...dandu-ne cu parerea la supercar-uri cand in garaj ne tremura tabla pe masini.Hai pa Vasilica!
    12 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru