OFICIAL: McLaren MP4-12C GT3, alternativă britanică pentru circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.04.2011
McLaren a prezentat astăzi prima imagine a derivatului sportiv McLaren MP4-12C GT3, destinat a concura începând cu anul în viitor în competiţiile organizate de FIA.

După ce a atras o mulţime de reacţii pozitive cu noul supercar MP4-12C, McLaren promite şi o versiune extremă, pentru cei care au un anajament special cu viaţa de circuit. Constructorul britanic a dezvăluit astăzi prima imagine a viitorului MP4-12C GT3, derivatul extrem, dedicat competiţiilor de profil din motorsport.

Bazat pe versiunea de serie MP4-12C, modelul extrem a fost dezvoltat cu ajutorul simulatorului McLaren, vital în definirea specificaţiilor tehnice. După perioada petrecută alături de simulatorul echipei de Formula 1, McLaren MP4-12C a trecut la etapa viitoare, care presupune testarea derivatului sportiv în diferite condiţii de rulare şi exploatare.

Testele şi îmbunătăţirea performanţelor vor continua de-a lungul acestui an, urmând ca din 2012, McLaren să furnizeze 20 de exemplare MP4-12C GT3 echipelor private care vor concura în competiţiile FIA. Martin Whitmarsh, director executiv în cadrul McLaren, va face cunoscute toate detaliile tehnice şi modificările aduse modelului de circuit în data de 4 mai, anul acesta.

via | newspress

Comentarii (2)

  • vai de steaua voastra, parlitilor.
    bai meseriasilor, daca azi s-a publicat prima imagine, va arat eu link unde in mod la fel de oficial pe site-ul de presa McLaren s-au publicat toate datele referitoare la acest bolid.

    Mesterelule unde-s sursele alea cu care te laudai candva?
    4 0
  • calitatea automarket scade
    de aproximativ o luna sau cateva saptamani calitatea automarket la stiri a scazut peste tot, mai ales la stirile din F1.....
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru