Comentarii (6)

  • Asa da. Arata foarte bine in realitate X1. Consumul este extraordinar. Cu seria 3 cand au zis ca consuma atat de putin s-a adeverit, acum sa vedem in teste daca se confirma.
    3 2
  • @automarket
    eu din cate stiu motorul efficient dynamics de 163 cp are cuplul de 380 Nm, si cel de 177 cp are 350 Nm, cred ca e o crestere a cuplului, nu o reducere. nu confundati bmw cu alte grupuri auto, bmw nu fac compromisuri.
    1 3
  • fara tractiune integrala care-i faza? urca mai usor pe trotuar?! asta-i buna...
    0 2
  • asta e buna .... se numeste X1 , dar nu are nici o treaba cu X
    ar trebui sa scoata si audi o masina Q , cu propulsie pe roata stanga spate , ca sa ii faca pe astia la consum =))=))
    3 0
  • orice masina ar exista pe lumea asta, inclusiv bmw nu va scoate in veci un consum de 4,5 dintr-un 2000cmc in conditii de mers normal, mai ales in RO. numai cine-i prost poate sa creada asa ceva. astea cu 4,5 is doar vrajeli, in realitate va consuma cel putin 6,5 - 7,5 in mers normal...
    1 2
  • SO tata, vorbesti tampenii. Eu am noul X3 cu 2L si 184CP. La mers normal am scos si 4,7 % iar ca medie afara e la 5,5 % si am Xdrive, 4x4. Nu vad de ce n-ar scoate 4,5 % acest X1 cata vreme mergi cu ea legal.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru