Comentarii (3)

  • you_hooo
    uratel
    se pare ca au disparut designer-ii italieni; fiat uno modelul initial a fost desenat de giugiaro_mare nume!! asta parca a desenat-o un copil de clasa a 8-a; pacat... low-cost trebuie sa fie si urat in acelasi timp; toti incearca sa nu depasesca dacia la design; se zvonea la un moment dat ca masina asta va fi produsa si in serbia pentru europa de est... succes limitat... garantat!
    3 1
  • Pacat ca arata in halul asta.
    Sa speram ca nu vine in Europa asa precum o incrucisare intre o Kia si o Panda.

    Fiat nu are multe atuuri in afara de imaginea tinereasca si de un design dragut dar daca le elimina si pe astea o sa fie rau.

    Si de ce dracu i-au dat bascaliei asteia un nume atat de mare la Fiat precum UNO?
    1 1
  • Lucian
    UNO
    E mai frumos Fiatul meu decat noul Uno. Panda e boboc fata de uratul asta. Ori au fost concediati designerii, ori nu mai au chef de munca. Cred ca pentru America de sud si Africa e o masina foarte ok, dar nu si pentru Europa, unde nu o vor cumpara decat Albanezii, dar si ei sunt cu semnul intrebarii. Un HUUU pentru Fiat. Sa nu va mirati ca o sa ajungeti iar in pragul falimentului, daca lansati trompeta asta in Europa. HUUU
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru