Comentarii (11)

  • Chic!
    E o aparitie interesanta si cele 2 usi in plus nu fac decat sa contribuie la o imbunatatire a perceptiei asupra modelului.
    Interiorul ala insa cu ceasurile alea pe mijloc mi se pare cam ciudat,poate altora nu!
    7 0
  • DAN_GRC
    Exteriorul nu-mi place din nici un unghi, farurile seamana prea mult cu cele ale lui focus 2 face-lift, de fapt privite din fata sunt aproape identice, interiorul este luxos si aparte.Probabil ca este o masina de calitate, dar nu stiu ce-a patit designul italian la ext.
    2 7
  • daniel
    ceasurile in mijloc
    de parca ai manca din farfuria vecinului :))
    4 4
  • la fel de oribil precum fosta generatie! ma intreb cand or sa renunte la grila aia de neam prost?!
    4 7
  • corectura
    Inaltime (mm) 1666.3 nu 1874 (asta e latimea cu oglinzi incluse)
    1 0
  • Corect.
    Mulţumim pentru sesizare!
    2 0
  • Lancia
    Asta este un alt constructor care mai traieste doar tinut "la aparate". Nu vad nici un motiv, dar absolut niciunul, pt care ti-ai cumpara o Lancia, la fel cum nu vad nici un motiv pt care ti-ai cumpara un Saab. Sunt constructori care si-au pierdut identitatea, personalitatea, pur si simplu nu mai au valoare. Si cu pasi repezi cred ca li se va alatura in curand Volvo.
    1 6
  • astia de la Lancia nu o sa isi scoata nici banii pentru fotografii cu noul Ypsilon...
    1 3
  • ca tot zicea C-G-C de SAAB parca fata are ceva unghiuri pe-acolo de la un model de-a lor (ma gandeam la Aero X). Oricum despre Saab poti zice de bine din multe puncte de vedere... pacat ca nu prea au clienti. NU acelasi lucru poti spune si despre Lancia! Cred ca in curand va ramane in istorie pentru Delta Integrale si-atat...
    0 3
  • un fel de r a h a t
    1 4
  • Si io' aici
    frumoasa
    Sa fim seriosi , la design ia la palme multe masini din clasa mica . Este o masina care prezinta un stil pentru o masina premium . Fiat 500 si Mini sunt masini premium care isi aclama valoarea in designul unor masini de succes din trecut , acest model lancia nu are un model din trecut in spate ,ca sa il reintepreteze la modul facut de primele doua modele , designul acesta se prezinta ca unul premium si se diferentiaza clar de restul masinilor de pe piata , un competitor direct este Citroenul DS , acum depinde de gusturi , fiecare ce alege .., e normal sa intervina si subiectivismul , insa de aici pana la a spune ca designul este o ratare totala mi se pare ca este o cale foarte lunga . P.S. Faptul ca marcile din peninsula nu se bucura momentan de un succes evident in vanzari este o alta discutie , insa designul in mod sigur nu a fost o problema a masinilor italienesti ( exceptand fiat multipla :-))) )
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru