Comentarii (4)

  • Actualul model Legacy arata mult mai bine si mult mai elegant. Sper sa nu lanseze in curand aceasta masina hidoasa altcumva nu o pot numi. Desi imi plac foarte mult masinile produse de cei de la Subaru , aceasta este sub orice critica din punct de vedere al design-ului.

    P.S: Cand veti difuza Salonul Auto de la Detroit ?
    0 0
  • Razvan
    Cine naiba e designer la Subaru?
    Hidoasa e putin spus, zici ca a fost pus un catel beat sa deseneze cu coada .. pe bune ! Dupa ce au stricat frumusete de Impreza, cu traditie si istorie in designul berlina, acum vin cu dezordonarea asta de forme?? Cine ar da bani de buna voie pe asa o odiosenie cand gasesti in piata masini mult mai ieftine si mai frumoase ?! Interiorul pare dintr'o masina a anului 2050 .. ceea ce e de bine, daca ne raportam la interior au facut o treaba excelenta .. pare de la egal cu un S Klasse, si monitoarele din tetiere cu vedere in fata (ca a soferului) mi se pare o idee f buna, doar ca dupa ceva timp la drum lung ar avea efectul privitului la TV ceea ce poate fi f obositor.

    Spre norocul Subaru, sper sa nu lanseze versiunea de serie in halul asta de dezordonat ca si design, altfel or sa vand 10 masini pana la urmatoarea generatie, garantat !
    0 0
  • Catalin
    hello ?
    gata, ati terminat cu spumele ? este concept, fratilor, conceptele se fac dupa cum vrea designerul. la sfarsit, hotaraste CEO-ul. hai noapte buna !
    0 0
  • superbbbb
    ai dreptate si CEO va hotara schimbarea...bordului. Prea futurist, prea indraznet, prea high-tech, prea incarcat. Darrrr...exteriorul subeeerb, cu gri cu bej cu negru, supeeerb! CEO o va da in bara ca de obicei. Ce place publicului la un concept schimba CEO in sedinta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru