OFICIAL: Primele imagini cu Hyundai i20 in versiunea cu trei usi

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 20.02.2009
Hyundai a prezentat primele imagini oficiale a versiunii cu trei usi a modelului i20.

In baza succesului de care s-a bucurat versiunea cu cinci usi a lui Hyundai i20, sud-coreenii au creat o versiune cu trei usi a modelului de clasa mica. Noul Hyundai i20 cu trei usi a fost creat pentru a atrage clientii sectorului cu cea mai rapida crestere din Europa.

Pe langa schimbarile minore in materie de design, versiunea cu trei usi a lui i20 are un pret de pornire mai redus decat cel al versiunii cu cinci usi. Desi partea frontala si partea posterioara a acestui model au ramas neschimbate, profilul lui i20 este schimbat de portierele mai lungi si de liniile distinctive din jurul acestora.

Ampatamentul lui Hyundai i20 este de 2.525 milimetri si masa acestuia este cu 10 kilograme mai mica decat cea a versiunii cu cinci usi a acestui model. Oficialii Hyundai se asteapta ca propulsorul de 1.2 litri si 78 CP sa fie cea mai de succes unitate a gamei.

Noul Hyundai i20 cu trei usi va fi lansat in Romania in vara acestui an, versiunea cu cinci usi urmand sa intre pe piata in aceasta primavara.

Via | Newspress

Taguri: Hyundai, i10, i20, i30

Comentarii (1)

  • adimfx
    Corsa?
    Sau mi se pare mie?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru