Comentarii (7)

  • Topengineering
    Renault intra in forta ! Bravo RENAULT !
    e simpatica rau aia mica! :)
    3 1
  • asm
    Nu ştiu alţii cum sunt, dar mie chiar îmi luminează ziua câte o asemenea ştire. Cred că asistăm la cea mai mare rEvoluţie din industria auto de la producţia pe bandă a maşinilor de către Ford.
    Abia aştept să văd pe piaţă modele electrice adevărate.

    Norocul nostru, sau mai bine zis al urmaşilor noştri, că energia electrică poate fi produsă şi cu mijloace ecologice.

    Imaginaţi-vă ce maşini am fi avut azi dacă s-ar fi încurajat cercetarea în direcţia electrică încă de acum 20-30 de ani...
    2 1
  • bai asm... al doilea post cu acelasi context? Trebuie sa recunosc ca imi plac pedalele cu PLAY si STOP.
    0 0
  • Da, mai Castravete! Imi manifest si eu bucuria ca in sfarsit, lumea auto se trezeste la realitatea (ceva mai) ecologica!
    Ar trebui sa constientizam toti importanta acestor transformari si sa facem reclama conceptului ecologic, nu unui producator anume.

    Hai noroc si la mai putin CO2 !
    0 0
  • o realitate trista
    din pacate tota treaba cu poluarea auto e o abureala. Sincer. Smogul datorat fabricilor este mult peste cel datorat autoturismelor, iar un singur vas-container polueaza intr-o saptamana cat toate autoturismele intr-un an. Si sunt mii de astfel de vase. Din pacate prea mic va fi impactul, oricat de ecologice vor ajunge masinile. Hai noroc.
    0 3
  • Imbecilu'
    tendintza de cretinizare a publicului va atinge cote maxime in urmatorii ani...probabil apogeul. Astea sunt masini?? treaba cu ecologia prinde numai la handicapati (adica la majoritatea vulgului) si vine ca o diversiune pt. a indrepta atentia catre un domeniu de interes al omului de rand(masina) si a ascunde de fapt adevaratele surse de poluare( fabrici,vapoare, industria grea,experimente etc.), cum spunea si castravetele, poluarea masinilor este vax fata de alte chestii care intr-adevar polueaza si care chiar au un impact mare asupra mediului. Hai noroc!
    1 2
  • @Castravetele, Imbecilu'
    Schimbarea trebuie sa vina de undeva ! De aceea sunt de admirat constructorii cu initiative in domeniu. Daca era dupa voi, trebuia sa ramanem niste maimute!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru