OFICIAL: Un nou Bugatti Veyron: Sang Bleu

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.08.2009
Bugatti va prezenta in cadrul evenimentului Pebble Beach noul Veyron Sang Bleu. Modelul reprezinta o adevarata capodopera a italienilor creata pentru celebrarea centenarului constructorului franco-italian.

Bugatti a pregatit o noua surpriza pentru celebrarea celor 100 de ani de existenta a companiei. In cadrul prestigiosului eveniment Pebble Beach, care se desfasoara zilele acestea in California, Bugatti va lansa modelul Veyron Sang Bleu Grand Sport, ca un tribut oferit companiei pentru munca depusa in toti acesti ani.

Modelul ce urmeaza a fi prezentat reprezinta un amestec intre valorile de baza care guverneaza politica de piata a constructorului. Arta, forma si tehnica sunt valorile esentiale pe care Bugatti le-a urmat in ultimii ani, reusind sa dea nastere unor automobile impresionante atat ca putere, cat si ca design.

Inginerii au folosit in procesul de fabricatie al noului model materiale revolutionare, acestia realizand o combinatie intre fibra de carbon si aluminiu. Caroseria automobilului a fost fabricata din fibra de carbon de culoarea albastra si, mai apoi, unele parti ale acesteia au fost acoperite cu aluminiu. Prizele de aer montate in partea din spate au fost si ele vopsite in acelasi albastru inchis, integrandu-se complet in filozofia designul acestui model unic.

Jantele au fost inspirate de la modelul cabrio Grand Sport si reprezinta o adevarata opera de arta in ceea ce priveste designul. Interiorul masinii completeaza materialele utilizate la fabricarea exteriorului, italienii utilizand piele Gaucho, element care mareste gradul de exclusivism al noului Sang Bleu.

via | Bugatti

Comentarii (9)

  • cuvinte
    superb e putin spus. Capodopera.
    10 2
  • Stelian_Opincariu
    Demential.............
    5 15
  • Stelica vezi ca de fapt este VW.Nu e Chevrolet!
    5 1
  • Stelian_Opincariu
    Te salut bunul meu preten @jiji.Bugatti veyron este un model de exceptie, cum sa nu ii recunosc valoarea?? Recunosc ca au fost cazuri extrem de putine americane nereusite, ca exemplul cel mai elocvent Pontiac Aztek.
    3 9
  • NeoGalaxy
    Eu cel putin nu stiu masini americane reusite. In afara de Dodge Viper care mi se pare mai stralucit si de Mustang... restul chiar mi se par plictisitoare la fel ca acest Veyron.

    Daca ma intreaba cineva daca imi place, eh... mi se pare super. Singura problema este ca daca mi-as lua aceasta masina este ca nu am ce sa fac cu ea. Nici timp sa merg cu ea, nici strazi si nici nu cred ca se merita si nu cred ca motorul rezista la mai mult de 50k de km.

    Oricum stiu 2 modele care au mers 5k de km ceea ce mi se pare cam putin pentru cata publicitate se face in jurul ei.

    Desi cu un Enzo m-as plimba, as vizita toata lumea dar cu asta nu.
    6 4
  • bueeeiiii...noroc ca e unii de pe forumul asta care recunoaste valoarea la masina asta, bueeeiiii! Au facut astia de la WV o exceptie de model si, bang, i se recunoaste valoarea nu din al 4 lea post (!!!!) ci chiar din al 2 lea, pen'ca prima pozitie a fost adjudecata, sic!

    Si apoi ce sa faci cu chestia asta? Normal ca au 5k la bord, nici in afara nu prea ai un'sa te pre umbli cu ea. Adica asta nu e de mers asaaa.....o scoti la ceas de seara la o plimbare pe o sosea ca in palma si libera de trafic. Apoi vii acasa te asezi langa prietena si sorbi un rom admirand luminile orasului. Asta in cel mai bun caz, ca altfel o tin astia in garajul ala super-mega pe care au luat nus'ce premiu si cam atat.

    Evident daca nu exista vreo "americana" plina de elocventa cum ar fi....cum ar fi....Pontiak Aztek. Cea mai tare masina care este chiar mai sus decat Veironu
    3 4
  • ADI_BREZOI_NR1
    COMENTARIU
    CAT ARE IN BORD ACEASTA MASINA DEMENTIALA SI CAM CATE SUTE DE MII EURO E UNA
    1 0
  • nu erau capabili nemtii sa faca o asemenea masina daca n-o preluau de la un italian. aia nu stiu sa faca masini decat pt mase
    0 2
  • ce prostie
    parerea mea este ca e aceasi marie cu alta palarie....tot veyron e si tot la fel arata.. nu inteleg de ce se faca atata scandal pentru o optionala noua la culoare vopselei de exterior. Daca ar fi asa cu toate modele... numai stiri din astea am prinde.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru