Comentarii (6)

  • Opel power
    la cat de frumoasa este ,era nevoie si de o parte tehnica pe masura. gg opel !
    8 5
  • @Opel power
    Era nevoie insa nu cred ca "a venit". Cum poti sa crezi ca dai tu gaura in macaroana cu punte semirigida pe spate in 2012 ?
    6 9
  • manevrabilitate superioara lui focus rs. bun. dar focus rs NU este top dog in segment, asa ca opel prin afirmatia de mai sus NU poate pretinde ca va avea cea mai buna manevrabilitate din segment.
    end of statement
    4 8
  • Lucian RS
    wow cum arata. ceea ce a reusit opel in ultima vreme nu vezi la prea multi constructori.oricum si daca va fi cea mai buna din segment acest lucru nu va fi spus in nici un test pentru ca sunt interese foarte mari la mijloc si nu vreau sa spun mai mult. doar uitati-va ce mit au creat cei de la top gear in legatura cu vectra opc referitor la torque steer. 97% din masinile cu tractiune fata vor reactiona la fel cu esp decuplat si accelare maxima intr-o asemenea curba. deci ramane doar testul personal pentru a ne da seama cat de buna va fi sau nu.
    8 1
  • Bestial
    Arata super,mai ramine sa o vedem la ucru.
    7 0
  • Daca pe Nurburgring va scoate timp mai bun decat Megane RS Trophy, atunci o sa-i cred.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru