Opulenta in Dubai: McLaren Mercedes SLR cromat

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Ultima moda in materie de tuning pare a fi vopseaua cromata. Un McLaren Mercedes SLR nu putea asadar sa faca exceptie.

Un McLaren Mercedes SLR Cromat a fost fotografiat in Dubai. Proprietarul acestei bolid a simtit probabil nevoia sa iasa in evidenta pe langa celelalte supermasini din zona. Desi acesta pare ca ar fi acoperit in crom, este de fapt vopsit cu o vopsea speciala care imita cromul.

Vopseaua Fantachrome consta intr-un strat lichid de metal aplicat printr-un pistol de vopsit. Acest proces este numit cromare catalizata. Suprafetele tratate cu aceasta arata, se “simt” si se comporta ca o suprafata cromata conventional. Nu exista o dimensiune maxima a suprafetei care poate fi acoperita, deoarece aceasta vopsea este aplicata prin aceleasi principii cu vopseaua traditionala.

Avantajul principal este pretul redus in comparatie cu metoda traditionala. Aceasta are aceeasi durabilitate ca o vopsea standard. Aproape orice material poate fi acoperit cu aceasta vopsea si apoi acesta poate fi finisat in auriu, crom, arginitiu, albastru, verde, bronz, violet si numeroase alte nuante.

McLaren-ul din imagine a fost fotografiat in fata lui Mall of Emirates din Dubai, cea mai mare constructie de acest gen din Emiratele Arabe Unite. Pe langa acesta putem observa si un Bentley Continental Flying Spur, un Lamborghini Gallardo, precum si alte masini de lux.

Via | Autoblog

 

 

Taguri: McLaren, Mercedes, SLR, crom

Comentarii (7)

  • Crysty
    SLR
    Cred ca atunci cand e soare puternic nici nu te poti uita la el! E intr-adevar unicat!
    0 0
  • NFS
    Asta a jucat prea mult NFS.
    1 0
  • URAGANU
    Cand petrolu o pica
    Cand petrolul o pica, atunci sa vezi ce-si vand astia tot :))))))))))))))) sa nu moara de foame.
    1 0
  • arhaicu
    Re:Cand petrolu o pica
    Ma indoiesc ca or sa mai aibe valoare lucrurile lor cand vor vrea sa le vanda.
    Cand o pica petrolu probabil ca nu o sa mai existe nici prea multi cumparatori, pentru ca vor fi prea ocupati cu razboiul pe alte resurse care inca nu s-au terminat :))
    0 0
  • tare
    foarte tare su multe masini adevarate in dubai eu muncesc acolo de 3 ani si e uimitor cate chestii au si nu sunt prosti deloc acuma cat au bani investesc in turism iar dupa ce se va termina cu petrolul vor avea unul din cele mai frumoase litoraluri turistice din lume deci nu cred ca va fii nevoie sa isi vanda masinile ca vor murii de foame si mai sunt si alte exemplare superbe pe langa cel prezentat acum foarte tare
    0 0
  • dudu soferu
    pacat....
    se vede clar ca n-are senzori de parcare, probabil se descurca mai greu cand se duce la servici
    0 0
  • @ice
    ai mare dreptate ice, cei din emirate nu sunt prosti deloc, stiu ca la un momentdat petrolul se va termina, asa ca investesc puternic in turismul de lux de unde vor iesi lafel de multi bani.
    Din pacate URAGANU shi ARHAICU no' sa apuce sa le cumpere la ashtia mertzanele cu bani pa paine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru