Pachet de accesorii pentru Nissan Qashqai de la Cobra N+

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 29.01.2009
Un tuner german ofera o gama de accesorii pentru Nissan Qashqai.

Cobra N+, un tuner german, a lansat un pachet de accesorii pentru Nissan Qashqai. Gama de accesorii pentru crossover-ul japonez contine elemente din otel inoxidabil, care au un aspect lucios. Primul element al acestui pachet este un ornament cromat pentru bara fata, similar cu un bull-bar.

Performantele acestuia la impactul cu pietonii au dovedit faptul ca adaugarea acestui accesoriu nu fac Nissan Qashqai mai periculos pentru acestia. Pe acest ornament poate fi montat un set suplimentar de proiectoare, furnizat de catre compania Cobra N+.

Nissan Qashqai a primit si un set de praguri laterale, care sunt disponibile in doua versiuni. Pragurile pot fi dreptunghiulare, sau formate dintr-o teava cu diametrul de 48 de milimetri. Ambele modele sunt disponibile intr-un finisaj cromat. Bara spate a lui Qashqai a primit si ea o pereche de ornamente, care acopera colturile acesteia.

Pachetul de accesorii creat de Cobra N+ pentru Nissan Qashqai mai contine si capace de oglinzi cromate, alaturi de o evacuare sport cu doua iesiri cromate, care ii confera crossover-ului japonez un sunet distinct. Jantele create de tunerii germani pentru Qashqai sunt disponibile la dimensiunea de 17, 18, 19 si 20 de inch.

Tunerul german nu a anuntat pretul acestui pachet.

Via | Cobra N+

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru