Pachet sportiv M pentru BMW Seria 3 coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 06.08.2007
BMW a lansat un nou pachet sportiv M pentru coupe-ul Seria 3. Acesta include si kit-ul aerodinamic regasit pe M3.

Cel mai sportiv coupe de pe piata va deveni si mai sportiv. Este vorba despre BMW Seria 3 coupe care va primi un pachet de echipare M. Acesta va include si kitul aerodinamic M Aero regasit si pe proaspat lansatul model de performanta M3.

Kit-ul ofera o noua infatisare coupe-ului sportiv: un spoiler frontal mai agresiv cu prize de aer mai largi, praguri laterale unice si un spoiler spate nou. Cei care vor opta pentru pachetul M se vor putea bucura si de jantele cu model asimetric de 18 inch din aliaj usor sau, optional, de cele de 19 inch cu pneuri de 225mm fata si 255mm spate.

Un sofer cu inclinatii spre un condus sportiv va avea nevoie si de o manevrabilitate buna, oferita de noul pachet de suspensii care coboara garda la sol cu 15mm.

La interior coupe-ul ofera scaune sport tip scoica, volan, schimbator si manerul franei de urgenta imbracate in piele, insertii din aluminiu si sigla M gravata pe tetierele fata.

Comentarii (4)

  • Andrei Popa
    limbaj de specialitate....
    Sincer nu stiu de unde va documentati fratilor, dar limbajul vostru de specialitate lasa foarte mult de dorit...In viata mea nu am auzit de "scaune tip galeata", in schimb am auzit de "tip scoica" sau in cel mai rau caz de "tip cochilie"
    Mai documentati-va!!
    0 0
  • mare dreptate
    asa este mare dreptate ai. mai ales domnul care prezinta si roata de rezerva poate sa-si aleaga ce meserie vrea el numai in domeniul auto nu.
    Ati vazut vreodata roata de rezerva ce penibili sunt?
    0 0
  • Mircea
    raspunsuri
    @Andrei Popa: Corect, s-a corectat. A fost o scapare de incepator.

    @bbi: O sa facem tot posibilul ca emisiunea sa devina mai buna. La fel si site-ul pe care va aflati acum. Give peace a chance.
    0 0
  • pana de rezerva?!
    da, la roata de rezerva parca sunt la piata vand gogosari , iar femeile alea sunt la mall si cumpara posete...emisiune de ras (de tot rasul)???!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru