Pagani Cinque Roadster aterizeaza

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.07.2009
Cu un propulsor de 678 CP, un cuplu motor de 780 Nm si doar cinci exemplare produse, Pagani Cinque Roadster va deveni in scurt timp cel mai ravnit model exotic.

Esential

5 exemplare ale modelului Pagani Zonda Cinque Roadster vor fi produse in total.

Daca Pagani Zonda Cinque nu vi se pare o masina rara sau indeajuns de exotica, Horatio Pagani si compania au pregatit o surpiza: Zonda Cinque Roadster. Ca si Zonda Cinque, modelul Roadster va fi produs in numai 5 exemplare. Aproape identica cu Zonda R, caroseria noului model a fost modificata pentru adaptarea acoperisului retractabil.

Detaliile tehnice recomanda noul model ca fiind una dintre cele mai exotice modele din cate exista. Propulsorul acestui model este un AMG ce dezvolta 678 CP si are un cuplu motor de 780 Nm, automobilul italian accelerand de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde. Motorului i-a fost atasata o cutie de viteze secventiala cu sase rapoarte marca Cima. Printre detaliile tehnice se mai numara: evacuarea din titan imbracat in ceramica, controlul tractiunii si jantele de 19 si 20 inch.

Anvelopele P-Zero fabricate de Pirelli imbraca jantele din aluminiu aliat cu magneziu produse de APP iar Brembo furnizeaza franele din carbon ceramic cu etriere in 6 pistoane.

Pretul lui Zonda Cinque Roadster este de 1.3 milioane de euro plus taxe.

via | worldcarfans.com

Comentarii (3)

  • yogi-bear
    rezervare
    2 le-am rezervat deja pentru bucatarul familiei si pentru femeia de servici... auzi la ei, 5 bucati...pai ba baieti si poponetii de pe dorobanti ce fac? se bat pe restul de 3????

    P.S. (postare serioasa) foarte frumoasa masina, sper sa nu vad vreuna prin romania ca si asa sunt ele putine..ar fi pacat sa ajunga pe mana vreunui imbecil care sa o plimbe pe blvd. aviatorilor pe piatra cubica cu 60km/h
    18 0
  • am vazut poze pe un alt site cu interioru.....nu era modelul roadster...era si asta prin zona....si arata nasol la interior...mai ales cadranele de bord.....in rest....e faina
    1 8
  • IMGthis
    pe langa asta un Veyron e la fel de rar ca un Golf.
    Doar 5 modele roadster plus alte 5 coupe cred ca inteleg de ce e pretul atat de mare...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru