Pantofi pentru sofat

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.04.2007
Puma si Schedoni, parteneri independenti ai Scuderiei Ferrari, vor lansa o linie speciala de pantofi pentru sofat.

Fiecare client Ferrari, Maserati sau Lamborghini poate opta pentru un portbagaj special, captusit cu piele, semnat de Schedoni. Producatorul de articole din piele din Modena are o istorie de 100 de ani si ofera in prezent numai articole exclusiviste: serviete antiglont pentru serviciile secrete italiene, saci de golf din piele sau genti de dama de sute de mii de dolari.

Mai nou producatorul italian a anuntat ca a semnat un parteneriat cu Puma. Schedoni va incepe sa produca pantofi pentru condus care sa se asorteze cu un grand turismo sau un cabriolet. Colaborarea dintre cei doi parteneri independenti ai Scuderiei Ferrari va duce la productia a doua serii limitate de pantofi pentru sofat.

Prima serie va fi imprimata cu logo-ul Schedoni pentru cei mai pretentiosi existand insa posibilitatea personalizarii pantofilor cu seturi diferite de piele. Fiecare model va fi disponibil intr-o editie limitata impreuna cu genti de mana tot marca Schedoni. Pretul articolelor va fi destul de piperat.

Comentarii (2)

  • mugurale
    ;))
    am si io dinastia, dar sunt "kiftele"
    0 0
  • ma bucur pt tine
    chiar daca nu vedeam denumirea imi dadeam seama ce firma sunt am avut si eu unii si au fost foarte comozi dar aveau o hiba talpa a lasat de dorit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru