Parada de supercaruri in Anglia

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 08.11.2007
Un grup de 20 de supercaruri vor organiza in Anglia o parada caritabila pentru ajutorarea copiilor nevoiasi.

Esential

20 de supercaruri exclusiviste vor lua parte la parada care strabate Anglia.

Saptamana viitoare va avea loc in Anglia o parada de supercaruri exotice organizata in scop caritabil. Scopul marsului, care va pleca din sudul si se va termina in nordul Angliei, este ajutorarea copiilor nevoiasi.

La parada vor participa 20 de supercaruri dintre care nu lipsesc Aston Martin DB9, Bentley Continental GTC, Ferrari F430, Porsche GT3 si un Pagani Zonda F Roadster, un model extreme de rar fiind construit doar in 25 de exemplare. Valoarea totalaa masinilor care vor participa la parada se ridica la circa 4,2 milioane de dolari.

Denumit Group20, echipa de bijuterii auto, va pleca din Rochester si va fi condusa de Lotus Exige S, masina a politiei din Sussex . Parada va trece prin Hyde Park, Londra dupa care va pleca catre alte doua mari orase din Anglia, Birmingham si Manchester.

Dupa incheierea paradei, mai multe posturi locale BBC vor promova evenimentul si campania umanitara in vederea strangerii a unor fonduri cat mai mari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru