Patru exemplare Maserati Colezzione Cento in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 30.01.2008
Patru romani se vor bucura de editia limitata Maserati Quattroporte Collezione Cento, produsa in doar 100 de exemplare.

Esential

4 exemplare Maserati Quattroporte Collezione Cento vor fi vandute in Romania.

Anul acesta Maserati a pregatit pentru Detroit doar o editie limitata a modelului Quattroporte. Botezata Colezzione Cento, editia va fi produsa, asa cum o spune si numele, in doar 100 de exemplare si se va individualiza printr-un lux desavarsit.

Se pare ca limuzina italiana a prins foarte bine la publicul roman. Dupa ce zilele trecute va anuntam ca un exemplar al editiei limitate va fi livrat si in Romania, revenim astazi cu vesti noi. Se pare ca succesul Collezione Cento creste in tara noastra, Maserati Romania reusind sa obtina in total alocarea pentru piata autohtona a patru exemplare de colectie si nu unul asa cum anuntase initial.

Trei dintre acestea au fost comandate deja, insistentele clientilor ducand la aceasta cifra, o adevarata performanta avand in vedere faptul ca doar 100 de clienti din toata lumea pot intra in posesia modelului.

Al patrulea exemplar este inca disponibil si va putea fi livrat in luna mai. Doua dintre cele trei persoane care si-au comandat Quattroporte Collezione Cento conduc deja si alte modele ale marcii, achizitionate prin intermediul reprezentantei Maserati Romania.

Astfel, acesti clienti vor detine in total doua, respectiv trei modele Maserati.

Motivul principal pentru care Collezione Cento si-a facut loc in garaje “locuite” deja de 90 Anniversary GrandSport, Quattroporte si Granturismo este exclusivitatea oferita de un model realizat in editie limitata.

 

Comentarii (26)

  • parere
    cred ca si-au cumparat niste romani de rand 4 maserati ...nu niste viermi ce fura din 90 incoace si ne aburesc ca dupa tranzitie o sa traim mai bine...
    0 0
  • tariceanu
    da sgur printre care ........dobitocu si ratatu de TARICEANUUUU !!! e pasionat de masini !!! crek asa se si explica cu taxa masii d 1 inmatric !!!
    0 0
  • ilegal cristi
    L o L
    BAI FRATIILOR UNUL CRED CA IL ARE SIGUR TIRIAC AL DOILEA NASTASE AL TREILEA POPESCU SI AL PATRULEA A LU "SA RAITZII BINE" DAIOASII CALUDURA IN FALCII
    0 0
  • reaper4u
    hmmm...nitica sare
    Mai fratilor d la Automarket yo unu inteleg k voi q reportaju asta a-ti vrut s surprinde-ti aspectu exterior dar si cel interior...care e de-a dreptu ....dhaaaa.... in fine bun frumos dar ce facem q specificatiile tehnice... yo unu cred k ar fi treb s le puneti si voi aici s nu stau yo s le caut p google....anyway nice job so far...
    0 0
  • reaper4u
    ete nah...:D
    Maserati a venit la Detroit cu sedan-ul sau de varf, Quattroporte "Collezione Cento", model care va fi fabricat in doar 100 de exemplare. Vehiculul adaposteste un sistem multimedia pozitionat in cotiera banchetei din spate, care contine o mufa AUX-IN, docking station pentru iPod, reader SIM card si port USB. Pasagerii pot vizualiza fotografii, filme sau pot asculta muzica in format MP3/WMA dupa alte medii de stocare. Sistemul audio de la bord si castile Bluetooth pot fi folosite de asemenea pentru auditia melodiilor preferate. Versiunea GranTurismo este echipata cu un motor V8 4.2l de 405 CP (la 7000 RPM), viteza maxima fiind de 285 km/h si 0-100 km/h in 5.2 s.
    0 0
  • Dreamer
    Popor sarac
    Inca o dovada ca suntem o tara de oameni saraci (inclusiv cu duhul )
    0 0
  • da
    sper sa ajunga unu si pe mana lu Berbecali sa bage ranga-n el fara numar, fara numar :)
    0 0
  • noi si indienii (adik ... aia din India)
    Numai la noi si la indieni (aia din India) se mai poate vedea asa ierarhie sociala: 95% SUPER SUPER SARACI, 1% clasa de mijoc si 4% super super bogati (politicieni, oameni de afaceri, patroni din sport). Cu asa tara mai bine fugim toti din RO. Vorbeam zilele trecute cu un tip spaniol de nationalitate, dar care traieste in elvetia de 30 de ani, si care spunea ca in elvetia se traieste f. prost, dar ca ies extraordinar in toate statisticile datorita super bogatilor acestei tari care ridica procentual f. f. mult orice: nivel de trai, produs intern brut, etc. Spunea co cea mai mare clasa de mijloc se afla ACUM in Spania si ca vrea sa se intoarca in tara lui. Hai si noi in tara lui!
    0 0
  • Tariceanu
    va rog frumos
    nu imi permit asa ceva pentru ca mi-am cumparat de curand un iacht..si xcum este sub nivelul meu. este doar o masina normala..nu prea reushita. poate isi cumpara Basescu sa i-o dea lu Udrea . si stati linistiti..daca o sa votati ca si acum apropae 4 ani..o sa va fie si mai bine. planurile si reformele noastre sigur nu vor da grash..si poate o sa avem si noi mai multa avere [nu noi k neam..noi ca indivizi hotzi ce va conducem]. nu fitzi tristi si naivi..xcum toti suntem lafel. daca ajungem la putere furam cat cuprinde si poate ceva in plus. vreti pensii mai mari salarii mai mari si taxe mai mici? mutativa drq din romania in bolivia sau groenlanda sau mai stiu eu, orice tara. chiar ma gandesc o fi un blestem sa te nasti roman? ma rog .. eu traiesc bine si imi permit sa merg in dubai si in alte parti unde voi romani de rand ce sunteti care stiti numai sa criticati, nici cu gandu nu ajungeti. poate o sa merg si pe luna [intotdeauna am fost putin romantic]. si daca vreti sa stiti tot adevaru despre taxa de prima inmatriculare vi-l spun. nu este vina mea este vina voastra ca a-ti dat oarecum de bani si noua [celor de la conducere] nu ne prea convine asta. vrem si noi o parte din banii vostri si alta metoda nu am gasit sa vi-i luam. asa k "sa traiti bine" domnii mei dragi si scumpi si va astept la alegeri. cu drag al vostru Tari. v-am pupat
    0 0
  • hai frate in SPANIA!!
    ce drq./.hai frate la capsune \:D/ hai sa fim capsinari..un popor de sclavi :))..ce plm la noi nu putem sa plantam capshune?
    0 0
  • pt manu
    bah manule putem sa plantam capsuni ( arborii care fac capshunele ), DAR NU VOR CRESTE :)) ca in spania ;))
    0 0
  • Tare useru asta Tari
    Esti tare nene Tariceanu ce sa zic am mai citit comenturile tale si se reflecta perfect.Eu am prins o ura pentru conducerea tarii incat nu ma pot exprima in cuvinte.In rest numai bine!
    0 0
  • autostrada A3
    Sa vedem in ce service o sa si le repare dupa vreo 2000 km facuti pe ulitele din Romania ....
    0 0
  • nemtalau
    cit e impozitu' la asa ceva?
    cineva cu un Hammer i-mi zicea ca da ~16milioane/an. daca ai banu' si-ti cumperi o caruta d'asta, ar trebui sa ai bani si pentru un impozit realist.
    0 0
  • da
    Frumoasa masina ! Italienii au carosieri talentati.
    0 0
  • Info's
    Detinatori de Maseratti sunt in Craiova, fratii miliardari Panait.(Delian si Cornel)Acestia au cumparat pt. ei si sotiile lor cate una bucata de caciula.Ei nu au furat dupa'90 cum intreba un antepostator, insa tatal lor a fost politician in acea perioada si a obtinut credite de la Bancorex.
    0 0
  • @paul
    daca vrei putem incepe o intreaga polemica pe baza a ceea ce ai spus "Ei nu au furat dupa'90 cum intreba un antepostator, insa tatal lor a fost politician in acea perioada si a obtinut credite de la Bancorex." :))..e ca si cum ai spune .. "stii calul nu este cal..el este cal" .. xcine a luat foarte multi bani de la BANCOREX a furat..e o banca care a falimentat de buna voie si nesilita de nimeni pentru a fura foarte multi bani. un politician care ia credite foarte multe de la o asemenea banca sunt sigur ca a stiut dinainte ce se va intampla. desigur a fost bine informat. deci a furat. cea mai usoara metoda de a-ti creste veniturile. asa k .. HOTZI si aia 2..ce sa le faci ;)
    0 0
  • actual
    Daca,nu luam logan!...
    0 0
  • @lume de pe blog
    ingoner dan..cel de mai sus..e bolnav saracu..are logan-ita o boala grava si destul de intalnita pe aici :))..nu il bagati in seama ca se ia!!!!!!
    0 0
  • Maserati 1.5 dCI 50 KW
    Bah, mai e o posibilitate, si anume aceea ca unele Maserati au fost achizitionate de aia care va vand voua droguri in Bucuresti sau in alte orase, cei care fac trafic cu acele droguri sau cei care "trimit bani acasa" asa putin, din furt, cersit, extorcare, prostitutie etc. Asa e cand iti pierzi mintile. Cumperi droguri sau masini scumpe.
    0 0
  • Montinescu
    intrebare
    Din curiozitate..... PRETUL?????
    0 0
  • doamne ce retardati.. oare asa de rau am ajuns? multe commenturi cretine date de copii cretini care nu stiu altceva decat calculator.. ratatilor
    0 0
  • aiurea
    am mers printr-un noroc cu Maserati Quattroporte nu editia limitata ...se intelege si cand m-am dat jos am vb singur juma` de ora , este incredibila masina .
    0 0
  • masina...
    este o frumusete. Am avut ocazia sa privesc de aproape un model, hai sa zicem "normal", ca acesta(deci nu editia asta limitata), anul trecut, de culoare neagra, tapiteria din piele de culoare crem, mahon pe ici pe colo, in locurile cheie, dar trec peste toate astea concluzionand: design superb, finisaje fara cusur(numai de-al n..bii am vrut sa-i descopar un cusur dar...nimic mai frate), bun gust in asortaje si o alta chestie care mi-a atras atentia a fost...mirosul masinii. Sa nu radeti, dar aceasta masina avea un miros de nou, amestecat cu nuante a mirosului de piele, piese, componente, nu stiu sa ma exprim exact, dar era deosebit, asa, nobil, exotic. Iesea in evidenta masina asta ca o pasionala opera de arta.
    0 0
  • masina
    Se da si cu prima pe casare de la dacia lu tata...A.
    0 0
  • Nu stiu care vor fi posesorii a trei dintre aceste masini dar un lucru e sigur: una dintre aceste patru, si unica de culoare rosie din aceasta editie limitata(pentru ca celelalte 99 vor fi de culoare alba) va fi castigata printr-un concurs organizat de Coca-Cola pentru top 50 de clienti horeca din tara. Pretul unei asemenea masini este de 121000 E.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru