Perechea ideala masina-femeie

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Scarlett Johansson intr-o Alfa 8C Competizione este alegerea numarul unu a soferilor britanici.

Echipa Top Gear va fi gazda evenimentului MPH ’07, organizat in luna noiembrie la Londra si la Birmingham.

Organizatorii evenimentului au propus un sondaj inedit, care consta in alegerea masinii si a pasagerului de vis. In urma voturilor stranse, combinatia ideala masina-femeie a revenit modelului Alfa Romeo 8C Competizione si actritei Scarlett Johansson.

Protagonista din filmul „Lost in Translation” a obtinut 23% din voturi, depasind-o pe Jessica Alba, ocupanta locului doi cu 22 de procente. Locul trei a fost ocupat de actrita britanica Jodie Kidd. In topul primelor cinci femei dorite ca pasagere ideale s-au mai situat Cameron Diaz si Eva Longoria.

Cel mai popular pasager de sex masculin a fost ales Jeremy Clarkson, care l-a batut la mustata pe cantaretul Sting. Cei doi au inregistrat un scor net superior urmatoarelor locuri, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, David Beckham si Daniel Craig.

Alfa 8C Competizione a fost castigatorul absolut la categoria modele auto, unde a obtinut 30% din voturi, surclasand Bugatti Veyron, cu doar 13 procente obtinute.

Pe locul al treilea s-a situat Lamborghini Gallardo Superleggera cu 9% din sufragii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru