Personalizeaza-ti masina!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.12.2006
Cum ar fi ca in locul literelor cromate care formeaza numele modelului dumneavoastra sa puteti scrie orice cu acelasi tip de caractere si la aceeasi calitate? Ei bine, este posibil!

Daca va plac diferitele moduri de personalizare a masinii dumneavoastra, francezii de la Pidplates va ofera o surpriza foarte interesanta. Acestia dau posibilitatea fiecarui client de a-si crea propriile caractere de identificare personala gratie autocolantelor cromate care se pot aplica in orice parte a masinii. Pidplates mizeaza pe faptul ca autocolantele ridica nivelurile de eleganta, de prestanta si de stil ale oricarui model.

Literele cromate sunt create printr-un procedeu de mulaj prin injectie si sunt fabricate la aceleasi standarde si in acelasi mod in care constructorii isi creeaza propriile logo-uri sau caractere utilizate la denumirea modelelor. Obiectivul declarat al acestor autocolante este acela de a va face cunoscuta compania, numele, e-mailul, site-ul de internet sau pur si simplu de a ii amuza pe partenerii de trafic cu slogane care mai de care mai traznite.

Pretul unui astfel de moft este de 49 de euro si, pe langa faptul ca literele se pot aplica pe caroseriile masinilor, acestea isi pot gasi foarte bine locul pe birouri, pe monitoare si in general pe orice obiect care poate suferi transformari de personalizare. Pidplates (AICI puteti accesa site-ul oficial) nu este prima companie de personalizare de acest tip a masinilor, cei de la nameyourporsche.com deschizand acest tip de afacere.

Automarket v-a vorbit si despre acestia acum cateva luni.

Comentarii (1)

  • zoloft
    1.000.000 km !!!
    se pune si cu DACIA :)) ??????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru