Porsche cu numele tau!

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 10.11.2006
Exemplarul Porsche pe care il aveti in garaj poate fi redenumit cu numele dumneavoastra. Pretul moftului? Incepand de la 375 de euro.

Daca unii dintre noi viseaza dintotdeauna sa conduca un Porsche, se pare ca cei care deja conduc un exemplar al marcii germane au altfel de vise. Cum ar fi, de exemplu, ca numele lor sa apara pe spatele caroseriei in locul denumiri marcii masinii pe care o au in garaj.

Ei bine, cineva s-a gandit la acesti asupriti ai sortii si le ofera acum posibilitatea sa isi insereze numele pentru a imprima personalitate masinii. Toate astea utilizand caracterele de litera si dimensiunile originale. Toatea aceste se intampla gratie baietilor de la www.nameyourporsche.com.

Cat costa aceast mic moft? Daca ai noroc ca numele tau sa fie format din cinci litere, pretul incepe de la 375 de euro pentru intregul cuvant. Insa fiecare caracter in plus (in limita spatiului disponibil, evident)este taxat cu 75 de euro.

Comentarii (1)

  • mycutzu23
    bestial
    beton super geniala ideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru