Petrom reduce din nou pretul la combustibili

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 07.11.2008
Petrom a anuntat ca va reduce de sambata cu 6 bani pe litru pretul benzinei si al motorinei.

Esential

6 bani pe litru este reducerea efectuata de Petrom la pretul benzinei si al motorinei.

Petrom a anuntat ca va reduce, sambata, preturile la carburanti, cu sase bani pe litru. Petrom este la a doua reducere efectuata in aceasta saptamana asupra pretului la carburanti.

In aceste conditii, benzina Premium fara plumb 95 va costa 3.25 lei, Top Premium fara plumb 99+ va avea un pret de 3.58 lei, OMV Carrera 95 va costa 3.35 lei, iar OMV Carrera 100 va costa 4.02 lei.

In cazul motorinei, sortimenteleTop Euro Diesel 4 si Euro Diesel 4 vor putea fi cumparate cu 3.64 lei, respectiv 3.56 lei, iar OMV Sprint Diesel va fi comercializat la pretul de 3.69 lei pe litru, in timp ce OMV Premium Diesel costa 3.97 lei.

Preturile la carburanti pot varia cu pana 5% mai mult sau mai putin in benzinarii. Petrom are cea mai extinsa retea de benzinarii din Romania, cu peste 450 de statii.

Via | Mediafax

Taguri: Quattroruote

Comentarii (12)

  • Marius
    Reclame
    Cu toate ca sunt client fidel al acestui site auto...ma voi reprofila daca nu incetati cu reclamele alea idioate de la vodafone si de la nush ce dracii de sondaje.
    Puneti-le dracu intr-o parte a paginii sau unde vrei voi. E posbil ca de fiecare data cand intra cineva pe site-ul dumneavoastra,sa stea cate 30 secunde sa anuleze fiecare reclama care ii apare in pagina?
    In plus...ca specialist in vanzari...ma adresez si companiei Vodafone cu aceasta ocazie: "sunteti niste imbecili daca aveti impresia ca monopolizati pagina de internet www.automarket.ro...iar eu voi pune imediat botul la volkswagenurile voastre golf 6. In plus e si o vrajeala de reclama, nu castiga nimeni pe bune. Poate pacaliti tzaranii depasiti moral si fizic.
    Rog asadar redactia automarket sa inceteze cu vrajeala asta de reclame si sa le plaseze intr-o parte a paginii, pt a nu mai stresa cititorii zi de zi. Rog si firma Vodafone sa abuzeze de monopolul ei pe alte siteuri de internet, nu insa si pe acest site auto.
    PS: Chiar credeti ca toata Romania e plina de tembeli?
    0 0
  • daca ar mai ieftinio un pic sa ajunga 28 ar fi perfect
    0 0
  • wowwwwwwwww
    gigi...la 25 frate nu 28 k doara stii ce profit au realizat in primele 6 luni ale anului..!!!erau bani nostri nu?
    servus all
    0 0
  • furaciosii
    Ne-au furat de ne-au rupt! Si pe urmă se plâng de mama focului. Nesimtire mare ...
    0 0
  • GPL
    Dar la GPL cand se da pretul inapoi? Anul trecut pe vremea asta era 1.72 lei. Acum e 2.49 si nu s-ar vedea nicio schimbare pana in prezent.
    Automarket.ro va rog pune-ti intrebare cui trebuie si despre GPL. Numai bine!
    0 0
  • Pt reclama !
    In caerca sa dai refresh paginii,cand apare reclama, si vei vedea k aceasta va disparea :P
    0 0
  • Tot GPL
    Tot GPL
    Am si eu gpl pe masina,si deja nu mai am nici un profit.Probabil ca daca o sa limenteze altii ca oile cu gpl si nu fac un calcul simplu sa vada ca ies la fel de scump ca pe benzina,pretul la gpl o sa ramina neschimbat.Eu unul,incepind e astazi nu mai bag gpl,pentru ca nu mai merita.
    0 0
  • Crysty
    Reclame
    O sa crapam de nervi intr-o zi ! Ne omorati cu niste reclame ale dracu ! Noi vrem sa citim stiri despre masini nu sa ne bombardati cu reclame! Si inca ceva: NIMENI NU VA TRIMITE MESAJ LA ACEL NUMAR STRESANT !!!!!!!!!! Chestia asta a facut-o si Orange numai ca masinile erau Megan-uri!
    0 0
  • prudentul
    despre reclame
    Folosesc Opera de ani buni şi nu am probleme deloc cu pop-up-urile care apar, ca reclame, pe acest site. În Tools-Preferences-General se selectează "Block unwanted pop-ups". Et voila!

    Sper ca asta să fie o rezolvare. Nu pot şti ce browsere folosiţi, dar, repet, eu în Opera nu am deloc asemenea probleme.
    0 0
  • 6 bani numai ?!!!
    Foarte putin...nu reflecta realitatea deloc,pot sa spun ca e praf in ochi si reclama gratis pentru petrom care nu merita scris cu litere mari.Subiectul asta da numai "benzina la moara" pentru a face valva si trafic aici pe "chat-ul" asta.
    0 0
  • Inca ceva
    Cu articolul asta iar ati dat "benzina la moara" la toti carcotasii care se dau in seama pe aici,asta chiar daca sunt si eu pintre ei. Ho ! Ho ! Ho !
    0 0
  • Autogreen
    preturi
    Daca s-a ieftinit benzina ar trebui sa se ieftineasca si pretul la alimente ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru