Zvonuri in Italia: Urmasul lui Alfa 147 se va numi "Milano"

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.12.2008
Quattroruote sustine ca modelul care va continua linia compacta la Alfa Romeo nu se va numi 149, ci Milano.

Desi fac parte din grupul constructorilor loviti de criza mondiala, italienii ed la Alfa Romeo asteapta anul 2009 cu nerabdare. Motivul: lansarea urmasului actualului 147. Importanta acestui proiect este insa una foarte ridicata pentru compania italiana, astfel ca, se pare, noul model va fi nou nu doar din punctul de vedere al constructiei, ci si din cel al onomasticii.

Conform presei italiene, proiectul care astazi este cunoscut sub numele de cod 940 ar putea da nastere unui model care nu se va numi 149, asa cum afirma toata Europa pana acum, ci "Milano". Numele nu este unul 100% nou in nomenclatura marcii, sigla Milano fiind utilizata in anii '80 pentru a identifica in gama exemplarele Alfa 75 destinate pietei din Statele Unite.

Acesta nu este insa singurul nume potential pentru viitoarea compacta Alfa, jurnalistii din Peninsula avansand - pe langa "149" si "Milano" - si variantele "Giulietta"sau chiar "940". Pentru a pune cireasa pe tort, italienii de la Quattroruote afirma chiar ca Alfa Romeo isi va schimba si logo-ul cu ocazia lansarii noului model, acesta urmand saapara din 2009 pe toata gama proprie a constructorului italian.

via | Progetto940

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru