Comentarii (6)

  • Pro Domnul MM
    Peugeot 307 se mai livreaza la noi?
    2 1
  • @ Pro Domnul MM
    Te invit sa intri pe link-ul de mai jos si sa suni la unul din dealeri sa intrebi:

    http://www.automarket.ro/adrese-utile/results.php?category_id=&company_id=&tag=®ion_id=25&town_id=0&search_what=Dealeri+Peugeot&search_where=Bucuresti&cauta=Cauta

    Tind sa cred ca modelul nu mai este disponibil, deoarece exista 308, iar productia lui 307 a fost incheiata de mult. Poti sa suni totusi sa intrebi.
    3 1
  • Pro Domnul MM
    @Sebastian
    Mersi.
    2 0
  • Pro Domnul MM
    @Sebastian
    Nu se mai aduce cel putin in jud.Alba unde tocmai am vb.De exemplu Opel Vectra inca se mai vinde au o gramada pe stoc,cu toate ca productia a fost sistata de 1 an.
    Apropo de Peugeot. ii adevarat ca modelul 607 ramana fara succesor?
    2 1
  • @Pro Domnul MM
    Totul depinde de stocurile importatorului si ale dealerilor. Prioritatea lor este de a vinde stocul de modele produse in 2008, din care au vandut deja circa 70%.

    Stocul de modele nevandute difera de la un judet la altul. Daca chiar doresti un model anume, iti recomand sa suni la mai multi dealeri din mai multe orase, in speranta ca vei obtine o oferta cat mai buna - nu lua in seama distanta - merita sa parcurgi cateva sute de km pentru o masina noua daca economisesti cateva sute de euro!

    Bafta!

    Cat despre 607, exista posibilitatea sa aiba un succesor bazat pe conceptul 908RC.
    3 0
  • preturi
    "Versiunea entry-level a lui Peugeot 308 CC este echipata cu un motor de 1.6 litri, care dezvolta 120 CP si este cuplat unei transmisii manuale cu cinci trepte. Acesta are un pret de pornire de 22.689 euro cu TVA inclus."

    Sa vedeti aici stocuri... Da-o naibi de masina,o fi ea frumusica dar nici de 23 de mii de euro nu-i..
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru