Peugeot introduce conexiunea WiFi in lista de optionale

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
Peugeot a anuntat ca incepand cu sfarsitul lunii martie, clientii vor putea comanda optiunea WiFi on Board, pe modelele RCZ, 3008 si 5008.

Esential

420 de euro costa conexiunea WiFi pentru modelele Peugeot in Franta.

Dupa fratii de concern de la Citroen, si Peugeot adopta o tehnologie revolutionara pentru masini. Este vorba de un sistem botezat "WiFi on Board", care introduce conexiunea de internet wireless in interiorul modelelor "Leului". Tehnologia le va permite pasagerilor sa se conecteze la internet chiar din habitaclu.

Noul sistem debuteaza pe lista de optionale a modelelor RCZ, 3008 si 5008, cel mai probabil la sfarsitul acestei luni. Optionalul va putea fi comandat in Franta contra sumei de 420 de euro.

via | autoblog

Comentarii (6)

  • in prezent doar bmw mai are wifi la modelele sale....se vede din plin ca bmw e spatele acestei marci....apare la bmw ceva, hop si la peugeot, aparuse afisajul pe ecran, a aparut si la peugeot, apare wifi la bmw, apare si la peugeot....si multe altele daca stati sa va documentati.
    1 8
  • afisajul pe parbiz*
    2 0
  • andr3i
    pai k sa ridice nivelu marci si la rablele astea.
    0 3
  • Lideri in tehnologie
    PSA este in spatele acestei tehnologii.Prima data experimenteaza pe BMW dupa care daca are succesuri le introduce si in gama Peugeot.Se vede ca farancezii de la PSA sunt lideri in lume mult peste nemtii si japonezi ca de restu nu poate fi vorba!
    1 2
  • Hihihi
    Vai dar cate tehnologie
    Vorbiti de parca ar fi inventat WiFi-ul. Mare branza, sisteme din astea (ceva mai slabute) aveti integrate si in telefoane de nici 200 de Euro. Eu va intreb, pana sa alegi optiunea asta, nu cumva mai trebuie sa adaugati intai pe lista cam 1-2 optiuni care te duc la peste 2000 de Euro.
    Cand mai vad pe unii ca spun ca francezii sunt peste japonezi la electronica, nu poate decat sa ma bufneasca rasul.
    1 0
  • bmarius
    ?????
    SE ALINIAZA LA TEHNOLOGIE!!!NOROC CU BMW - UL !!!! CE ZICETI ????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru