Pimp My Ride e joc video!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 10.12.2006
Emisiunea care a facut valuri la MTV este acum disponibila pe console pentru pasionatii de jocuri video.

Cunoscuta emisiune TV Pimp My Ride, a carei gazda este rapper-ul american Xzibit, este disponibila de acum si sub forma unui joc video. Pentru cei dintre dumneavoastra care nu stiu cu ce se mananca celebra productie difuizata de MTV, aflati ca vedeta americana ia o masina care de-abia se mai tine pe roti si care ii apartine unui fan al emisiunii si o modifica astfel incat aceasta ajunge vedeta orasului. Echipa West Coast Custom, cea care reuseste performantele din emisiune, este formata din baieti cu multa imaginatie care adauga toate elementele de care masina duce lipsa, de la vopsea plina de stralucire pana la console multimedia in portbagaj. Si nu numai.

Ei bine, fanii celebrei emisiuni pot rasufla usurati: Pimp My Ride s-a transformat si in joc, care deiocamdata nu este disponibil decat pe console ca Playstation 2, PSP si X-Box 360. Desi jocul a fost recent lansat in Statele Unite, el va putea fi achizitionat in Europa de abia incepand cu primavara anului viitor.

Iata povestea, pe scurt: veti juca rolul lui Xzibit si veti cauta masini perfecte pentru a le duce la garaj, a le modifica si a le testa modificarile.

Cateva mini-jocuri sunt disponibile si ele in program, producatorii sustinand ca totul se intampla in acelasi spirit amuzant al emisiunii.

 

Comentarii (4)

  • Cristi
    Masina
    In Romania nu selecteaza masini cei de la Pimp My Ride?
    0 0
  • oficial
    Cel de-al doilea sezon al emisiunii a vizat masini din Europa, probabil ca ar putea lua masini si din Romania, avand in vedere existenta MTV Romania. Probabil ca MTV Romania are rolul semnificativ in realizarea unui episod pe plaiurile natale.
    0 0
  • Andrei
    si marmota?
    da fratilor si marmota invelea ciocolata in staniol
    0 0
  • Cool
    Mai e bine si asa pimps tot sunt da` rideri? Sunt curios daca o sa se faca un episod in Romania si daca ar fii asa s-ar putea sa-si mute definitiv....sediul aici ca la cate masini proaste sunt... au de unde taia si tuna...:) Eu unu nu`s incantat de faptul ca au renuntat la West Coast Customs pentru astialaltii is pe langa tare.... Cei de la WCC erau mult mai profi! Si in final astept versiuna pentru PC a jocului! Cred ca o sa fie mai slaba ca cea pentru PC
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru