Planurile BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.03.2007
Intr-un interviu acordat unei reviste germane de specialitate, boss-ul BMW a vorbit despre noi modele sport, despre un nou crossover si despre respectarea normelor de poluare

Norbert Reithofer, boss-ul BMW, a confirmat pentru un ziar german ca grupul pe care il conduce se gandeste la un nou crossover, care se va numi X1. Reithofer a recunoscut ca BMW trebuie sa adauge noi modele sportive gamei sale de modele, facand referire la mai vechile Z8 Roadster si supercar-ul M1. "De acest tip de produse avem nevoie pe viitor" a declarat Reithofer.

Daca va fi aprobat, noul X1 va putea aparea pe piata in 2010. Pentru a grabi dezvoltarea crossover-ului coupe, BMW va folosi sistemul de tractiune integrala X-Drive de la actualul X3 si componentele electronice impreuna cu trenul de rulare de la actuala Serie 1. Productia este estimata la aproximativ 100.000 de exemplare, majoritatea urmand sa fie asamblate la uzina Magna Steyr de langa Graz.

Intrebat despre legile stricte impuse de Consiliul European impotriva emisiilor CO2, Reithofer a declarat ca BMW si-a trasat deja un plan pentru a indeplini normele de poluare. Constructorul german a inceput sa dezvolte propulsoare cu emisii scazute inca din 2001 iar in prezent incearca sa echipeze intreaga gama de modele cu tehnologie hibrida.

Comentarii (5)

  • Bun...
    Speram la ceva mai bun decat actualul seria 7... cel putin ca si design, ca de performante nu e chiar asa mare problema,nu?
    0 0
  • CE ARE MA SERIA 7, TE ROADE INVIDIA CA NU AI SI TU AAAA
    AUZI MA LA ASTA...... NU II PLACE SERIA 7 CE SA SPUN MERGI MA SI CUMPARATI SUZUCHI SAU CIELO CA POATE ALEA ITI PLAC MAI MUTL.
    PESTE MULTI ANI O SA APARA O MASINA ASA DOTATA CA SERIA 7, TU NU POTI SA MEMOREZI 200 DE COMENZI LA COMPUTERUL TAU DA PAI SA INTELEGI CELE 380 DE COMENZI PE CARE LE ARE SERIA 7 SIMPLA, NU MAI VB DE MODELUL FULL OPTION CARE ARE MULT MAI MULTE LA ALA CRED CA ITI PRINZI URECHILE CU SIGURANTA
    0 0
  • Seria 7 vs concurenta = ultimul loc
    Seria 7 este sub S si A8.(punct)
    0 0
  • acelasi
    Tocmai asta e problema cu toate BMW -urile noi. Design urat si nici prin performante nu mai ies in evidenta.
    De acord, A8 si S-Class sunt mult superioare. De fapt, toate revostele de specialitate au dat acelasi verdict.
    0 0
  • .....
    totusi ...fiecare ramane cu gusturiile lui...BMW cel mai tare din punctul meu de vedere...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru