Pneurile Continental, premiate

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 17.11.2006
Patru reviste auto germane au premiat cauciucurile Continental pentru performantele lor pe orice tip de vreme.

Compania Continental Tyres a fost premiata de patru reviste auto germane pentru linia de cauciucuri de iarna. Testele desfasurate de Autobild, AutoBild Sportscar, Auto Motor & Sport si Powercar, demonstreaza performantele excelente ale cauciucurilor de iarna Continental.

Cauciucul Conti TS 810 a depasit cu brio toate testele celor patru reviste, fiind testat in conditii uscate, umede si pe zapada. AutoBild l-a declarat cel mai bun in toate conditiile, oferind "un sofat dinamic si sportiv, aderenta maxima si o distanta mica de franare pe suprafete umede". AutoBild Sportscar si Auto Motor & Sports au desemnat modelul Conti TS 810 drept castigator absolut. Powercar a clasat Conti TS 810 pe locul al doilea pentru performantele sale excelente la toate categoriile, dar in special "pentru cele pe suprafete uscate".

Tracey Hyem, Brand Manager al Grupului Continental Tyres a declarat ca "acest premiu, obtinut la teste independente, este o dovada a performantelor liniei de cauciucuri de iarna Continental".

De anul trecut Continental Tyres si-a extins linia de cauciucuri de iarna, lansand pe piata modelul ContiWinterContact TS 800, special pentru vehiculele compacte. Manevrabilitatea mare si suprafata scazuta de franare le recomanda pentru modele ca Skoda Felicia, VW Polo, Ford Fiesta si Opel Corsa.

Comentarii (1)

  • D de la Cluj
    Felicia...?
    Mai sa fie de cand n-am mai vazut o Skoda Felicia, chiar ma gandesc daca cei de la Conti s-au axat pe fabricarea de modele de pneuri pentru masini vechi si supersecond-hand:)). Hai ca-i buna, aia cred ca e Fabia, ceea ce e cu totul altceva. Salutare si la mai multe numere......cu grija. ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru