Porsche a produs 200.000 unitati Cayenne

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 01.02.2008
Oficialii fabricii Porsche din Leipzig au anuntat productia exemplarului cu numarul 200.000 a modelului Cayenne.

Esential

200.000 de Porsche Cayenne exista in acest moment in lume.

Porsche poate fi numit unul dintre cele mai de succes branduri auto din ultimii ani. Producatorul german este recunoscut pentru modelele sale sport.

Manevrabilitatea si performantele deosebite au fost intotdeuna principalele motive pentru care clientii au ales Porsche. In ciuda unei istorii ireprosabile pe segmentul masinilor sport, producatorul german a ales sa atace si piata SUV-urilor, aflata in mare expansiune la inceputul noului mileniu. Asa a luat nastere proiectul Cayenne.

Oficialii germani au sperat sa poata vinde circa 20.000 de unitati anual, dar modelul Cayenne a avut un succes mult peste asteptari, ajungand in prezent sa fie produs in 40.000 de exemplare pe an.

Fabrica Porsche din Leipzig a anuntat producerea Cayenne-ului cu numarul 200.000. Modelul aniversar este un Cayenne GTS. SUV-ul de Porsche a inceput sa fie construit in anul 2003 si este unul dintre cele mai exclusiviste modele de pe segmentul sau.

Taguri: Cayenne, Porsche

Comentarii (1)

  • Din care 3 sunt la mine in garaj ...sub forma de poster
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru