Comentarii (4)

  • misto
    0 0
  • Vrajeala
    De obicei am pareri bune despre Porsche, dar de data asta nu prea ii cred. Nu inteleg treaba cu regenerarea energiei utilizate la franare. Cum vine asta? Daca ma deplasez pe autostrada intr-o zi cu 40 grade afara si nu pun frana pe 150 de km o sa fie bine in masina?
    0 0
  • Se pare ca ideea e asemanatoare cu cea de la Prius. Super, Porsche mi-a placut intotdeauna, insa acum ca introduc si ei hibridul, e si mai si :)
    Unu, in loc sa-ti raspund (probabil m-as complica si n-ai intelege mare lucru:)), mai bine iti dau doua link-uri care explica destul de bine ce inseamna acest sistem de regenerare a energiei de franare.

    http://www.wisegeek.com/what-is-regenerative-braking.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Regenerative_braking

    Poate astea nu explica chiar cel mai bine, dar se poate intelege. Si poti sa te uiti si pe site-ul Toyota la tehnologia aplicata in Prius.
    0 0
  • cosmin.inginer
    electronica nemtzeasca
    nu am incredere in elctronica nemteasca deoarece nu ei sunt cei mai tari in acest domeniu.toyota respectiv lexus sunt net superioare porche si oricarei masini nemtesti la capitolul fiabilitate si electronica.japonezii de la toyota colaboreaza cu sony si panasonic(cei mai tari din industria electronica)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru