Porsche contracteaza un credit bancar de 10 miliarde de euro

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 18.03.2009
Porsche e aproape e a primi un credit de 10 miliarde de euro. Germanii nu cer insa aceasta suma statului, cum e la moda astazi, ci institutiilor de credit.

Porsche va primi saptamana viitoare un imprumut bancar in valoare de 10 miliarde de euro, cu 2.5 miliarde mai putin decat ceruse initial compania germana, anunta surse bancare germane. Tranzactia va avea loc in 24 martie.

Desi Porsche anuntase ca are nevoie de 10 miliarde pentru operatiuni diverse si de inca 2.5 miliarde utilizate in scopuri interne, cele 10 banci cu care Porsche negociaza au anuntat ca suma maxima la care poate ajunge creditul va fi de doar 10 miliarde.

"In acest moment, termenul-limita pentru contractarea creditului e extrem de apropiat, echipa desemnata de Porsche sa negocieze cu bancile fiind pe ultima suta de metri", a declarat un bancher german important citat de Reuters.

In acest moment, Porsche mai are contractat un credit in valoare de 7 miliarde de euro.

via | Reuters

Comentarii (1)

  • Robert
    Porsche
    Acele "operatiuni diverse" reprezinta marirea pachetului de actiuni detinut in grupul VW de la 50.8% la 75 % .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru