Porsche control la Audi?

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.11.2006
Dupa demiterea presedintelui Grupului Volkswagen apar tot mai multe detalii privind persoanele si interesele care au determinat-o.
Daca saptamana trecuta va anuntam ca presedintele grupului Volkswagen s-a retras de la conducerea companiei si a fost inlocuit cu actualul sef de la Audi, se pare ca apele nu sunt asa linistite cum par.

Se vorbeste tot mai mult de o lupta pentru influenta si putere in randurile grupului Volkswagen. Numeroase zvonuri arata ca in spatele detronarii lui Bernd Pischetsrieder se afla Porsche.

Serioasele diferende intre conducatori privind politica si strategiile pe care Grupul Volkswagen sa le urmeze precum si influenta tot mai mare a lui Piech si a presedintelui de la Porsche, Wiedeking, au dus la demiterea lui Pischetsrieder, conform unor analisti de pe piata auto.

Este tot mai clar ca Porsche intentioneaza sa preia o putere si mai mare in cadrul grupului VW, fata de cele 30 de procente pe care le detine in acest moment. Unii analisti merg si mai departe si sustin ca principalul scop urmarit si dirijat de Piech si Wiedeking este ca Porsche sa puna stapanire pe Audi in interiorul grupului Volkswagen.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru