Porsche va prelua VW in 26 noiembrie 2008

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 09.10.2008
Bilantul anual al companiei Porsche va marca o premiera istorica: preluarea Grupului Volkswagen.

Esential

35% din actiunile grupului VW detine in acest moment Porsche.

Se cunoaste ziua exacta in care Porsche va prelua controlul asupra grupului VW: 26 noiembrie 2008. Compania din Stuttgart isi va mari de la 35 la 50 % participatia detinuta in cadrul celui mai mare grup auto de pe Batranul Continent.

Presa germana anunta ca in 26 noiembrie, cand va avea loc bilantul anual al companiei Porsche, liderii brandului din Stuttgart vor anunta preluarea controlului absolut la VW.

Unicul nostru scop este sa ajungem la peste 50% din actiunile VW. Am facut un pas inainte pe drumul acesta. Noi avem in continuare intentia de a coopera si colabora cu conducerea VW si vrem sa facem acest lucru bazandu-ne pe incredere reciproca. Speram sa rezolvam rapid neintelegere dintre angajatii Porsche si VW”, a declarat anterior Wendelin Wiedeking, CEO Porsche.

Via | Leftlane

Comentarii (2)

  • george
    LIMBAJ DE LEMN...
    "Noi avem in continuare intentia de a coopera si colabora cu conducerea VW si vrem sa facem acest lucru bazandu-ne pe incredere reciproca." Yeah, right...In secunda doi dupa ce-i preia Porsche, Wiedeking o sa-i dea afara nu numai de la Volkswagen ci si din tara...
    0 0
  • no porsche
    cum adica sa ia porsche firma vw!!! cea mai mare firma de autoturisme din europa!!! aia is normali?? hapa ii clar ca porsche o sa strice totul cu modele lor proaste! ii cea mai mare prostie! numa cand ma gandesc ca daca porsche preia vw atunci preia si skoda, audi, lamborghini, seat,bentley. si o sa le ofere un design oribil si clasic. ii clar ca o sa schimbe tot! putem sa spunem adio la cele mai tari si mai faine modele de lamborghini, si celelalte!!! de ce nu cumpara vw porsche poate asa modelele porsche vor arata mai bine!!! sa zis si cu bugatti veyron !!!! uuuuuu porsche!!!!!!uuuuuu porsche!!!!!!uuuuuu porsche!!!!!!uuuuuu porsche!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru