Comentarii (6)

  • reporter de circuit
    alb si negru
    cu siguranta mai avem inca de lucru , avem si lucruri bune dar si multe rele; avem o cursa , tribune ,avem prim-ministru , primar, fete frumoase , scaune pentru spectatori DAR avem si caini vagabonzi , tribune goale si zi de vot:::)))))
    0 0
  • mihnea
    cainele
    cainele asta din ultima poza a intrat pe pista in cursa de gt3 de azi, dar a supravietuit...cred! oricum, au fost niste curse interesante..mai ales datorita averselor de ploaie
    0 0
  • nu e acelasi caine
    ala care a intrat in pista la cursa de gt3 avea aceeasi culoare, dar daca te uiti mai atent era altul. ca doar suntem in romania, avem caini vagabonzi pentru orice ocazie si eveniment! la noi sunt cum sunt rochiile de seara pentru vedete - nu imbraci una de doua ori! =))
    0 0
  • ne mai lipseste un aurolac
    pe langa cainele care a zburdat pe pista in timpul cursei de gt3 ar mai trebui un aurolac cu punga la gura prin boxe si imaginea romaniei e completa! pacat ca ne facem de kkt cu treburile astea! pana sa apara cainele, chiar aveam o parere buna despre organizare(cu toate ca e germana). asta este, am mai vazut iepuri, pasari si oameni pe piste de viteza, dar la caini am scris o noua pagina in istoria motorsportului!
    0 0
  • prudentul
    cainele
    Un nou motiv ca Bucurestiul sa fie considerat raiul cainilor vagabonzi. Dupa un japonez hartanit in plin buricul targului, iata ca nici pe pista de concurs nu mai esti in siguranta. Caini pe circuite in etape mondiale, carute pe cei cativa km de autostrada, gunoaie pretutindeni, orase cu cladiri oribile, drumuri cu gropi, mii de infractori in Europa - aceasta este imaginea Romaniei in ochii celor mai multi europeni.

    Cat despre cursa de GT3 de azi mi s-a parut anosta. Nu e vina nimanui, dar cred ca e o caracteristica a circuitelor stradale. Nu prea se poate depasi, spectacolul suferind drastic din cauza asta. Accidentele determina inevitabil aparitia pace-car-ului, caci masinile avariate trebuie scoase de pe traseu. Asta inseamna sa urmarim mai multe tururi sub steag galben decat in cursa. Avem nevoie de un circuit de viteza clasic, in afara orasului. Astfel avem si spectacol, si depasiri, nu se mai taie copaci si nici nu se mai blocheaza circulatia intr-un oras deja sufocat de masini.
    0 0
  • iubeste cainiii vagabonzi
    eu cred ca cineva i-a dat drumu intentionat sa ne faca de kkt!!!!.eu zic ca nu ne facem de ras pt ca oricum lumea ne stie de tarani prosti din LUMEA III.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru