Premiera: Alfa Romeo 8C Spider

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Alfa Romeo a prezentat primele imagini oficiale cu versiunea cabrio a modelului 8C Competizione, denumita 8C Spider.

Alfa Romeo a pregatit pentru Salonul Auto de la Geneva o surpriza de proportii - noul model 8C Spider. Alfa Romeo 8C Spider este versiunea cabrio a modelului 8C Competizione.

Alfa Romeo 8C Spider va fi construit intr-un numar de 500 de exemplare, asemenea lui 8C Competizione. Sub capota, intalnim un motor de provenienta Ferrari. Vorbim despre un V8 de 4.7 litri si 450 CP, realizabili la 7000 rot/min.

Fiind versiunea cabrio a exclusivistului model 8C Competizione, noul 8C Spider nu prezinta modificari la design fata de versiunea coupe. Aceleasi linii agresive existente pe 8C Competizione sunt prezente si pe 8C Spider, iar jantele de 20 inch intregesc imaginea unica a designului conceput de Alfa Romeo.

Italienii nu au dezvaluit inca pretul noului 8C Spider, dar dupa toate probabilitatile versiunea cabrio va costa circa 200.000 de euro, ceea ce reprezinta o diferenta de 35.000 euro fata de versiunea coupe.

Via | MotorAuthority

Comentarii (4)

  • naspa
    ce-a mai urata masina !! mai misto e loganu !! :p
    0 0
  • @jan
    Invata sa scrii inainte de a debita prostii... Dar, ce putem astepta de la unu' care nu stie gramatica?
    0 0
  • bogdan digital
    :)
    ...naspa e un analfabet ...cum poti sa zici asa ceva despre una din cele mai monumentale masini din lume ...esti praf :)) mai bine vezi de treaba!
    0 0
  • Voi sunteti idioti?
    Ati pus botul ca lacheii! Ala a glumit....VITE obosite ce sunteti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru