Premiera: BMW Seria 1 tii Concept

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 24.10.2007
BMW a pregatit pentru Salonul de la Tokyo Seria 1 tii Concept, un studiu de design din care ar putea iesi M1.

BMW au publicat informatiile si fotografiile ulitimei lor realizari, Seria 1 tii Concept. Cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Tokyo, bavarezii au prezentat un studiu de design care are ca principala tema o masina de sosea inspirata din modelele de cursa.

BMW Seria 1 tii Concept vine cu un pachet aeordinamic impresionant. Caracterul sportiv este pus in evidenta prin prizele de aer imense, jantele de 18 inch si componentele din fibra de carbon, care aduc o economie de greutate.

Ca si la exterior, inspiratia din lumea masinilor de curse este omniprezenta in materialele si caracteristicile cockpit-ului lui BMW Seria 1 tii Concept.

Bavarezii spun in prezentarea acestui concept ca este o interpretare a valorilor clasice ale brandului BMW. Germanii sugereaza ca Seria 1 tii Concept este intruchiparea filozofiei BMW, transformarea masinilor de curse in modele de sosea.

In jurul acestor afirmatii se fac speculatii conform carora BMW ar dori sa scoata din acest concept modelul M1, dar oficialii germani nu au spus nimic de acest lucru.

Comentarii (7)

 • starchaser
  nice..
  e frumoasa foc..oare cand intra in productie? daca intra...
  0 0
 • AndriSLR
  NU
  Nu-mi plac bmw-urile deloc, sunt masini fara caracter !
  0 0
 • karatemaster
  un pic de RAZNA
  s-au pierdut liniile frumoase dar vanzarile cresc....pentru Andri SLR....CA NU-TI PLAC BMW -urile inteleg ..dar ca au sau nu caracter ..esti un tampit...
  0 0
 • asa e.
  E timpit. Frumos raspuns.
  0 0
 • aleksys
  care M1 ???
  Asta nu o sa fie M1 ci poate un M2 fiindca cei de la bmw au spus mai demult ca exista doar un M1 shi anume cel facut de BERTONE pt curse. SHI ORICUM AR FI DE MAI MARE RASU CA JAFU ASTA DE SERIA 1 SA FIE COMPARAT CU FAIMOSUL M1.
  0 0
 • Broasca
  Bmw
  andrei SLR ce vb acolo coane ???? daca esti fun mercedes bv dar nu vb aiurea de BMW ca uite ce face mercedes motoare de 6300cm3 pe C-class :))si arcuri de GL :)))) praffff !!!
  0 0
 • Broasca
  Bmw
  daca nu sunt in stare sa scoata din 4000cm3 420CP cum au facut cei de la BMW fara turbo ,macar sa faca un motor tot de 4000cm3 dar sa puna 4turbine ceva ca sa ajunga la performantele M-ului nou nu pui motorul de pe ML... pe micutul C-class ma intreb ... ?? cand am sa vad A 63 AMG ;))
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru