Premiera: Iata noul Mercedes E-Klasse!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.12.2008
Primele imagini cu Mercedes E-Klasse au aparut astazi in presa, inainte de debutul oficial al modelului.

Primele imagini oficiale cu noul Mercedes E-Klasse au aparut pe internet inainte de debutul oficial al modelului in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Dupa cum era de asteptat, designerii Mercedes au adoptat o estetica diferita, care aminteste de modelele E-Klasse W124.

Modelul a primit acum patru blocuri optice dreptunghiulare, in loc de cele rotunde cu care ne-am obisnuit. Liniile modelului au fost cizelate intr-un stil similar cu cele ale noului S-Klasse, pentru a-i oferi mai multa eleganta. Modificarile aduse partii posterioare ofera insa portbagajului un aspect voluminos.

Detaliile oficiale nu au fost inca publicate de constructorul din Stuttgart dar se pare ca si gama de motorizari a fost revizuita. Versiunea de baza va primi un motor pe benzina supraalimentat, avand o capacitate cilindrica de 1.8 litri. Pe langa motorizarile deja cunoscute, gama de propulsoare diesel va primi si noul motor Bluetec de 2.2 litri care dezvolta 204 CP. Versiunea AMG a noii generatii E-Klasse va primi un motor V8 de 6.2 litri care va dezvolta probabil 550 CP. Gama de motorizari va fi completata si de propulsoare hibride.

In cursul anului 2009, Mercedes-Benz va prezenta si o versiune Estate a lui E-Klasse dar si o versiune Coupe, care va inlocui actualul CLK.

Via | Autoscoops 

 

Comentarii (12)

  • Ugly shit
    Uauuuu, sper sa nu arate asa versiunea finala. Partea din spate seamana cu 206 Sedan. Very ugly pentru Merc !!!!
    0 0
  • vipermihai
    au murit designerii
    ...ce-i asta???!!!!!....mercedes???!!!!.....are fatza unui lexus mai vechi si spatele de mazda 626 restilizat.....sa fi murit designerii de la mercedes sau e din cauza crizei....le-au micsorat salariile si astia s-au apucat sa faca mishto???
    0 0
  • E
    In fata chiar seamana cu un Lexus :)
    0 0
  • what a Hiunday
    Unde e "ochiosul" ala frumos? Nu imi place deloc, parca e masina coreeana.
    Mare pacat de ea.
    0 0
  • Ce pacat ... mare pacat
    cat de trist ca au schimbat simbolul E ... fata aia ochioasa ... trist ... foarte trist ...
    0 0
  • andyguitar
    urata...
    Urata... parca ar fi o chinezarie...

    ...si cand te gandesti ca vor fi unii care vor cumpara-o...
    0 0
  • Is it for real ???
    Este lucrata foarte bine (dar urat) in Photoshop, sau e pe bune ???
    0 0
  • tot bmw ...
    urat in unanimitate
    intradevar, neasteptat de urat, mai ales spatele.....pacat, ultimul "C" este asa de reusit....dar aici au stricat o rau.
    0 0
  • cehoslovaci
    supa
    Tare urat ii...parca ii o Cobra restilizata...tot mai faina ii Dacia Logan sau noul Clio..sau de ce nu volvo s 40...jaf...sigur o sa ajunga la 50 de mii de euro...cine il mai cumpara ...
    0 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    SI CE DACA E MERCEDES?CUTIILE DE VITEZA SE FAC LA CUGIR,INSTALATIA ELECTRICA LA TIMISOARA,CENTURILE DE SIGURANTA LA BRASOV SI MAI STIU...ETC. ...SI MAI ZICI CA-TI IEI MERCEDES..DA' ASTA DE SUS E BUC CIE DA E RAU DE TOT,NU ASA.LAS CA ARE TATA BECALI BANI SI DE ASTA SI NE ZICE EL MAI MULTE...IL SUN ACU SA-I ZIC
    0 0
  • meehigh
    nus ce sa zci
    nu vi se para ca din spate arata ca noul citroen c5???
    0 0
  • masina e super
    masina isi merita toti bani :P tocmai si-a adus cineva din germania cu 120.000 euro :) ...... desi e o suma mare isi merita bani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru