Preview Cayenne 2008

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 21.11.2006
Porsche a prezentat oficial cateva fotografii cu viitorul model Cayenne. Informatiile care pot fi extrase din ele sunt insuficiente dar se poate spune ca lansarea este aproape.
Porsche a dezvaluit cateva imagini cu viitorul model Cayenne 2008. Noul model este o versiune redesenata a SUV-ului existent actualmente pe piata.

Din imaginile prezentate din fata se observa trei noi versiuni ale lui Cayenne , dar singurele detalii care pot fi distinse sunt in partea frontala, mult mai agresiva, in plus, sunt vizibile si noiile blocuri optice. Prin elementele incorporate in partea frontala, noul Cayenne ofera o protectie ridicata pietonilor. Pe langa designul capotei schimbat, grila frontala este si ea redesenata.

Dupa preview-ul celor de la Porsche, se para ca noul Cayenne va fi prezentat oficial mult mai devreme decat se aprecia. Data ideala ar fi Salonul Auto de la Geneva din Martie.

Comentarii (2)

  • acordul...
    "singurele detalii care pot fi distinse este partea frontala mult mai agresiva si noiile blocuri optice."
    What's wrong here? :)
    0 0
  • da
    scuze:) s-au facut corecturile
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru