Prima flotă Dacia Duster a fost livrată către Orange România

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 29.07.2010
Dacia a livrat astăzi prima flotă Duster către operatorul de telefonie mobilă Orange România. Flota este compusă din 46 de unităţi cu tracţiune integrală şi dispun de echiparea Laureate.

Dacia Duster, primul SUV al constructorului de la Mioveni, se bucură de un mare succesc atât în ţară cât şi peste hotare. Dacia a livrat astăzi prima flotă Duster către operatorul de telefonie mobilă Orange România. Flota este alcătuită din 46 de unităţi Duster 4x4 în versiunea de echipare Laureate şi dispun de propulsorul diesel de 1.5 litri care produce 110 cai putere. În plus, cele 46 de vehicule dispun de opţinea Pack Modularitate, aer condiţionat, computer de bord cu şase funcţii şi o serie de elemente decorative pentru interior şi exterior.

Flota achiziţionată de Orange România va fi folosită de departamentul tehnic al companiei pentru lucrările de întreţinere şi pentru intervenţiile rapide. Parteneriatul dintre operatorul de telefonie mobilă şi Grupul Renault dureză de mai bine de zece ani, timp în care, parcul auto Orange România a adunat 380 de vehicule ale constructorului francez.

"Colaborarea dintre Dacia şi Orange este la început, dar am certitudinea că Dacia Duster îşi va dovedi fiabilitatea.

Este un adevărat vehicul de teren, care se adaptează fără probleme atât şoselelor, cât şi terenurilor accidentate, pe care le va aborda fără efort. Consider că Orange a făcut cea mai bună alegere, având în vedere costurile avantajoase pe care le presupune înretinerea acestei flote", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial al Grupului Renault în Romania.

Via | Dacia

Comentarii (8)

  • mandarina
    si astia sunt tarani prosti ce nu stiu sa aprecieze o masina "adevarata"?.... de preferat (ati ghicit)...germana!!!!
    11 17
  • bogdan
    Nu e vorba de aprecieri. Orange-ul fiind o companie franceza nu o sa cumpere masini germane, de aici si dacia pentru ca face parte din Renault.
    25 0
  • mandarina
    as fi pus pariu ca orange e o companie multinationala unde banul este personajul principal. Daca vom continua sa credem ca afaceristii astia se iau dupa "ala e de-al nostru deci e mai bun" inseamna ca ne meritam soarta. Nepotismul este specific tartanului roman nu smecherilor din vest.

    PS. Coca cola si-a inceput activitatea in Romania pe Dacia apoi au trecut pe WV
    10 16
  • @ mandarina
    nepotismul este specific tuturor popoarelor , daca tot ai vorbit de coca ,mai cerceteaza sa vezi cum se fac promovarile :)
    9 2
  • bingoboy
    gandire de afacerist
    Pai normal ca orange a luat cea mai ieftina masina 4X4 din cateva motive importante pt un o firma care trebuie sa produca bani. Si aceste motive sunt:
    1. Suv-ul 4X4 cel mai ieftin
    2. Fiabilitate buna (lasati vrajelile de genul "ë dacie are tabla proasta", "arata ca draq", "nu prinde decat 160 de km/h", etc.). Masina va rezista fara probleme 4-5 ani maxim cat va fi tinuta de orange. Ca doar nu isi ia orange masina care sa tina o viata de om.
    3. Intretinere acceptabila. Pt. o masina noua reviziile normale sunt acceptabile ca pret, printre cele mai bune. (NU am spus ca cele mai bune ca sa nu sara cineva in capul meu.).
    4. Nevoile firmei. Orange are nevoie de masini cu care sa poata sa intervina la statiile lor, iar pt asta nu are nevoie de Q7,X5, sau altele.

    Asa gandesc oamenii de afaceri, care fac bani.
    Asa zisii afaceristi romani vor doar Q5 la mana a 5 a si bani sa-i sparga la Mamaia sau in Dorobanti.
    15 0
  • @bingoboy
    nimic mai adevarat.
    9 0
  • nemernici
    Nemernici cei de la Orange. In loc sa dea de munca nemtilor, care saraci o duc raucumpara de la noi. Bravo mandarina, bravo. Si te mai intrebi de ce merge Romania naspa. nu te supara pe mine dar esti un cap de teava, adica nu gandesti. ba chiar mai mult sa desfintam Dacia si sa cumparam numai de la export. si te mai intrebi de ce suntem saraci.
    3 0
  • cap de teava
    :))
    rarer nu esti prea istet...mandarina era ironica:) iar tu nu prea gusti asta din pacate...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru