Prima imagine cu Alfa Romeo Milano, inlocuitorul lui 147

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.07.2009
Modelul Alfa Romeo Milano a fost surprins fara nici un fel de deghizare chiar pe linia de asamblare. Asa cum era de asteptat, modelul preia elemente estetice de la Mi.To si 8C Competizione.

Noul Alfa Romeo Milano a fost surprins pe linia de productie, iar inlocuitorul lui 147 are un aspect cel putin interesant. Italienii de la Autoblog.it au reusit sa obtina o fotografie cu modelul Milano in timp ce era pe linia de productie. Imaginea surprinde doar partea din fata a acestui model, iar aspectul exterior este extrem de asemanator cu cel al lui MiTo.

Influentele estetice pe care le-a preluat Milano de la Mito sunt mai mult decat evidente, fotografiile spion cu acest model relevand acelasi fenomen si la nivelul posteriorului lui Milano. Pe langa preluarea anumitor elemente de la modelul Mi.To, noul Alfa Romeo Milano foloseste si elemente de design de la 8C Competizione, designerii italieni reusind sa imbine cu brio cele doua modele intr-o noua forma. Spre deosebire de Mi.To si 8C Competizione, modelul Milano va avea pozitii cu LED-uri integrate in blocurile optice.

Via | Autoblog.it

Comentarii (4)

  • sursa
    Poza a aparut initial pe blogul olandez,dupa care a fost preluata de catre italieni.Saracii de ei,au fost obligati sa o retraga : AGGIORNAMENTO: Su esplicita richiesta di Alfa Romeo abbiamo rimosso la fotografia dell’Alfa Romeo Milano.


    Anyhoo,poate si-a dat seama don marchionne ca nu e buna de pus sigla Dodge pe ea !
    2 0
  • schumi
    Interesant...
    Asteptam si restul :D.
    1 0
  • mito cu 4 usi !
    3 0
  • @#$#@%
    urata
    masina de fagotzi!!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru