Prima imagine cu modelul electric de 17.500 euro

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 15.07.2008
Nice Ze-O este modelul electric care va fi prezentat in premiera la Londra, peste o saptamana.

Esential

17.500 euro este pretul anuntat pentru noul model electric care urmeaza sa fie prezentat saptamana viitoare la Londra.
105 km este autonomia anuntata de producatorul britanic Nice Car pentru modelul electric Ze-O.
88 km/h este viteza maxima preconizata pentru noul model electric Ze-O.

Compania britanica Nice Car a dezvoltat un automobil electric care urmeaza sa fie prezentat in premiera saptamana viitoare la Salonul Auto de la Londra. Noul model electric se numeste Ze-O si este un minivan conceput in Europa si construit in China de partenerii locali ai britanicilor de la Nice.

“Automobilele cu propulsie complet electrica sport sunt atragatoare si interesante. Oricum, toti cunoastem faptul ca clientii doresc masini electrice practicabile si le doresc cat mai repede. Modelul Ze-O este o masina spatioasa si accesibila. Ze-O va fi lansat in Marea Britanie in aceasta tomna, urmand sa fie disponibil in toata Europa incepand cu anul viitor. Asteptam un flux mare de oameni interesati de acest model la standul nostru de la Salonul Auto de la Londra”, a declarat Julian Wilford, cofondator al companiei Nice Car.

Versiunea de baza a lui Nice Ze-O va beneficia de o autonomie de 105 km in regimul de mers la viteza maxima de 88 km/h. De asemenea, va exista optiunea de a fi echipat cu un pachet de acumulatori pe baza de litium-ion care ofera o autonomie mai mare.

Noul model cu propulsie complet electrica are un pret de pornire fixat la 17.500 euro, iar posesorii sai nu vor fi nevoiti sa achite si alte taxe suplimentare de inmatriculare fiind a masina cu emisii zero de poluare.

Via | Carscoop

Taguri: Nice, Nice Car, Ze-O

Comentarii (3)

  • sunshine64sm
    Masinuta electrica
    Pentru oras pare perfecta, dar la pretul anuntat de 17.500 euro si care sigur va fi mai mare, mi se pare totusi exagerat de mult. Tare as fi curios la cit ar fi in Romania pretul acestei masinute. Si in Romania chiar nu mai este nevoie de platit vreo alta taxa ??? Ca daca nu polueaza mediul, functionarii nostri zelosi tot or sa gaseasca ceva ce sa polueze... pai cum adica "sa nu platesti nici o taxa?"... pai uite-asa... Nu se specifica alte detalii tehnice (greutatea masinii, durata de incarcare a bateriilor, sarcina utila, etc.) sau chiar un pret la suta de kilometri, ca si comparatie cu o masina clasica. Asteptam sa se faca mai ieftine. Sau cursa prostiei de preturi uriase va continua si in sectorul "electric" al masinilor bengoase ?!!
    0 0
  • marius
    masina electrica
    Cred ca toata lumea asteapta modele electrice dar... pretul acesta exagerat probabil de vreo 10 ori mai mare decat costul de productie inclusiv livrarea din china...DA, chiar este made in china...cu toatea astea noi ar trebui sa dam 17500E ca industria auto sa-si acopere gaurile lasate de faptul ca nu au trecut cand au avut ocazia la electric...
    In afara subiectului:...Este de 5 ori mai rentabil ca sa cumperi o masina de prin 1997-2001(pret pana in 1500 E)si sa fie modificata pentru energie electrica (+ 2000-3000 E)...asa cum americani fac de vreo 10 ani!!!.
    0 0
  • pt. marius
    Te rog să-mi spui şi mie unde pot să-mi modific maşina mea pe benzină din 2004, cu 2-3000E ca să devină electrică...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru